Menu

Stop puistjes zoeken en uitknijpen

Haast iedereen gaat door de fase heen dat je puistjes krijgt, vooral in je gezicht. Ze zijn verleidelijk om uit te knijpen en dat is niet goed. Je kunt er infecties door krijgen, ze kunnen gaan ontsteken en ze laten lelijke vlekken achter. Ook kunnen ze dan voor lelijke kraters zorgen in je mooie gezicht. Je huid kan er daardoor juist onzuiverder door gaan uitzien.

Littekens kunnen wel een beetje wegtrekken in de loop der jaren, maar de kans is groot dat je ze voor altijd zal blijven zien. Het probleem van rijpe puistjes is dat het bijna onweerstaanbaar is om ze even uit te knijpen. Dit heeft er mee te maken wanneer je iets op de huid hebt dat er niet hoort, je een natuurlijke drang hebt om het weg te halen. Natuurlijk is het niet leuk om met puistjes rond te lopen, want je denkt dat iedereen het ziet, ze zijn lelijk en je voelt je daardoor onzeker.

Wanneer je de onweerstaanbare drang hebt om puistjes uit te knijpen helpt hypnose je om hiermee te stoppen.

De sessie Stop puistjes zoeken en uitknijpen helpt je over de drang heen te komen om puistjes uit knijpen. Door de sessie zal je leren hardnekkige gewoontes op een eenvoudige en snelle manier te veranderen. Wanneer je luistert naar Stop puistjes zoeken en uitknijpen ontwikkel je een nieuw perspectief over je eigen gezondheid en je ontdekt dat het makkelijker is dan je dacht om te voorgoed te stoppen met het uitknijpen van je puistjes.

Download nu Stop puistjes zoeken en uitknijpen en geniet van een mooiere gezondere huid

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stop puistjes zoeken en uitknijpen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten