Menu

Verlichting bij hooikoorts

Hooikoorts kan een behoorlijke nachtmerrie zijn. Je neus kan jeuken, waardoor je veel niest. Je kan ook last hebben van een verstopte neus of een ‘loopneus’. Je ogen kunnen jeuken, tranen of branderig aanvoelen. Je keel kan droog en branderig zijn, waarbij je moet hoesten. Soms is er een kriebelhoest.

Sommige mensen hebben een vol gevoel in hun hoofd. Ook een koortsig en moe gevoel kan het gevolg zijn van hooikoorts. De klachtenperiode loopt samen met de bloeiperiode van bomen en grassen. Dit kan vanaf januari tot en met september zijn. Hooikoortsklachten zijn het hevigst wanneer de pollenconcentratie het hoogst is, meestal op warme, winderige dagen.

Hypnose heeft bewezen de symptomen van hooikoorts aanzienlijk te verlagen. Een studie heeft uitgewezen dat mensen die last hadden van een behoorlijke allergie van hooikoorts significante vorderingen hebben gemaakt met behulp van de hypnosesessie Verlichting bij hooikoorts.

Met deze sessie kun je je onderbewustzijn opnieuw programmeren, zodat het je natuurlijke afweermechanisme niet meer aanstuurt als er onschuldige pollen ingeademd worden. Als je regelmatig naar de sessie Verlichting bij hooikoorts luistert kun je weer genieten van openstaande ramen en mooie dagen, volledig vrij van hooikoortsklachten.

Download nu Verlichting bij hooikoorts en maak van elke dag een heerlijke hooikoortsvrije dag

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Verlichting bij hooikoorts” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten