Menu

Versneld herstel na een operatie

Als het noodlot toeslaat kan het zomaar gebeuren dat je in het ziekenhuis terecht komt en geopereerd moet worden. Niemand kiest ervoor om geopereerd te moeten worden, maar soms ontkom je er niet aan en dan is het wel zo fijn als alles snel achter de rug is en succesvol is verlopen.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat mensen gemiddeld 8,5 week nodig hebben om volledig te genezen van een operatie. Dit is een behoorlijk lange periode. Hoe zou het zijn als je een manier hebt om deze periode aanzienlijk in te korten?

Uit hetzelfde onderzoek is gebleken dat mensen met de juiste mentale instelling de herstelperiode na een operatie kunnen verkorten van gemiddeld 8,5 weken tot 6,5 weken. Dat scheelt een halve maand! Het betekent dat je weer sneller meedraait in het dagelijkse leven en de hele operatie sneller achter de rug is.

Met de interessante hypnosesessie Versneld herstel na een operatie bevorder je een snelle natuurlijke genezing na een medische ingreep. Hypnose wordt al erg lang gebruikt om genezing te versnellen en andere mentale en fysieke processen te bevorderen.

Met de techniek die gebruikt wordt in de sessie Versneld herstel na een operatie programmeer je je eigen ingebouwde herstelmechanisme om sneller dan ooit te kunnen herstellen na elk soort operatie, waardoor je weer vlug op de been bent.

Download nu Versneld herstel na een operatie en genees sneller dan ooit van elke operatie

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Versneld herstel na een operatie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten