Menu

Vertraagde schildklier (hypothyreoïdie)

Heb je de diagnose ‘vertraagde schildklier’ gekregen? Heb je moeite om de gevolgen van een vertraagde schildkier te accepteren of vind je het lastig om het juiste behandeltraject te vinden?

Er wordt algemeen aangenomen dat een vertraagde schildklier ongeneeslijk is. Ook wordt vaak beweerd dat wanneer je te zwaar bent, dit door je vertraagde schildklier komt.

Maar is dat allemaal wel zo?

Recent wetenschappelijk onderzoek heeft namelijk aangetoond dat overgewicht de werking van de schildklier kan vertragen. En dus vroegen wetenschappers zich direct af of oorzaak en gevolg niet omgekeerd zijn? Voor een bepaald percentage zal dat zeker zo zijn! En dat zou betekenen wanneer je afvalt, je schildklier weer normaal kan gaan functioneren, waarmee de andere klachten ook verdwijnen.

Hoe dan ook lijkt er een bepaald verband te zijn tussen de werking van de schildklier en je lichaamsgewicht.

Soms kan het gebeuren dat je eigen onderbewustzijn antistoffen maakt om de werking van de schildklier af te remmen en tegen te houden. Een voorbeeld daarvan is de ziekte van Hashimoto.

Het is echter het onderbewustzijn dat het afweersysteem van het lichaam bestuurt. En wanneer je dát deel van je onderbewustzijn corrigeert, kan het maar zo gebeuren dat je schildklierproblemen als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Hoe dan ook is het hebben van een vertraagde schildklier nu nog een hele uitdaging voor je. Het is niet alleen fysiek uitputtend, het belast je ook mentaal en emotioneel. Het beïnvloedt je gewicht, je spijsvertering, je humeur, je energieniveau en zelfs je haar.

En misschien krijg je minder sympathie en steun als je zou verwachten, want van buiten kan het lijken alsof er niets mis is met je. Maar jij weet wel beter.

De sessie Vertraagde schildklier (hypothyreoidie) is erop gericht om twee doelen te bereiken. Ten eerste helpt het je onderbewustzijn te kalmeren, zodat het stopt je afweermechanisme zich te laten richten op de schildklier. En dát kan al een enorme verbetering zijn.

Daarnaast helpt de sessie je onmiddellijk beter om te kunnen gaan met de symptomen van een vertraagde schildklier, ongeacht welke dat zijn.

Je gaat je dus snel beter voelen, terwijl op diep niveau de achterliggende oorzaak van je vertraagde schildklier aangepakt wordt.

We beloven geen wonderen, maar geven je een bewezen methode, waarmee je het ongerief van een traag werkende schildklier snel kan verbeteren. Hierdoor zal de kwaliteit van je leven in hoog tempo verbeteren en zullen je klachten verminderen.

Je voelt je vrijer, sterker, gezonder en je bent beter in staat om van het leven te genieten.

Download nu Vertraagde schildklier (hypothyreoidie) en voel je snel vrijer, sterker en gezonder, zodat je meer van je leven kunt genieten

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vertraagde schildklier (hypothyreoïdie)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten