Menu

Voel je jong en straal dat uit

Ouder worden is een normaal proces, alleen kunnen er zich dingen in je leven voordoen, dat je het gevoel hebt (veel) ouder te zijn dan je werkelijk bent. Heb je last van weinig energie, snel een pijntje hier en daar, voel je je stijf en soms ‘oud’, dan is het goed voor je als je dit aanpakt met deze hypnosesessie.

De hypnosesessie Voel je jong en straal dat uit haalt je positieve gevoelens uit je jeugd naar boven en integreert deze in het hier en nu. Je krijgt je energie en dat jonge gevoel terug, waardoor je enthousiast en energiek in het leven komt te staan.

Je haalt met de sessie Voel je jong en straal dat uit de jeugd terug in je leven, waardoor je het verouderingsproces aan de kant zet. Je lichaam zal, onder regie van het onderbewustzijn, op een verjongende manier reageren en je ervaart het positieve, lekkere gevoel van jong zijn. Je voelt je jeugdig, sterk, gezond, flexibel en blij!

Download nu de sessie Voel je jong en straal dat uit en geniet van dat jonge gevoel en de positieve reacties die je daarop gaat krijgen

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Voel je jong en straal dat uit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten