Menu
Voorbereiding op een operatie

Voorbereiding op een operatie

Je hoort dat je een operatie moet ondergaan en het angstzweet breekt je uit. Allerlei angstige beelden en gevoelens komen naar boven. Zal je het overleven? Zal het pijn doen? Zal ik wakker worden midden in de operatie? Zal de operatie een succes zijn?

Allemaal rare gedachten die in je hoofd rond dwarrelen, zodra je gehoord hebt dat je geopereerd moet worden. Je bent zenuwachtig, bang en gestrest, want een operatie is ontwrichtend en een enorme bron van spanning.

De meeste mensen zien er dan ook als een berg op tegen een aanstaande operatie. Zorgen om de gezondheid, de narcose en de gevolgen van de ingreep. Men lijdt het meest aan het lijden wat men vreest! Maar wie voorbereid is heeft het halve werk al gedaan.

Bereid jezelf voor op een operatie door middel van hypnose. Onderzoek heeft uitgewezen dat mensen die een zware operatie moesten ondergaan zoals een hart bypass, met hypnose meer ontspannen waren voor en na de operatie, waardoor het genezingsproces versnelde en ze minder medicatie nodig hadden tegen de pijn.

De sessie Voorbereiding op een operatie helpt je zodanig te ontspannen dat het je angstniveau verlaagt voor en na de operatie. Je geneest ook veel sneller en je lichaam accepteert de operatie, wat een groot voordeel kan zijn bij het genezingsproces.

De hypnosesessie Voorbereiding op een operatie bereidt je onderbewustzijn voor, waardoor je je lekker ontspannen voelt en je je niet meer zo druk maakt over de operatie. Dit alles draagt enorm bij aan een spoedig herstel na de operatie.

Download nu Voorbereiding op een operatie, en ontspan heerlijk voor je opkomende operatie

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Ook als binaurale- en nachtsessie(s) verkrijgbaar
  • Krijg het hypnosedeel GRATIS (je bespaart 99,99) bij aankoop van de combi: binaurale en nachtsessie

Vanaf:  29,99 Vanaf:  29,99

Wissen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Hulp & Ondersteuning
  • Questions & Answers
  • Beoordelingen (0)
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een 100% tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Questions and answers of the customers

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Stuur me een notificatie voor elk nieuw antwoord.

Klantbeoordelingen

5 sterren 0 0 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een beoordeling te geven “Voorbereiding op een operatie”

Je hebt nog niets bekeken.

Meer in deze categorie

Geen producten