Menu
Voorkom reisziekte

Voorkom reisziekte

Veel mensen hebben last van reisziekte. Word jij ook misselijk tijdens autorijden, of voel je je beroerd worden als je in de bus, tram, boot, vliegtuig of trein zit?

Reisziekte is het gevolg van een verstoring in het evenwichtsorgaan in je oor. Dit orgaan registreert heel precies in welke houding je lichaam zich bevindt. Je ogen en oren geven deze informatie door aan je evenwichtsorgaan.

Op het moment dat de informatie van je evenwichtsorgaan afwijkt van wat je zintuigen registreren kun je last krijgen van reisziekte. Het gevolg kan zijn dat je je vreselijk beroerd voelt en over moet geven.

Het is algemeen bekend dat je sneller misselijk wordt als je bijvoorbeeld een boek, tijdschrift of de krant probeert te lezen tijdens de reis. En wat dacht je van het gevoel over te moeten geven tussen al die andere passagiers terwijl je er niet uit kunt?

De hypnosesessie Voorkom reisziekte helpt je op een normale manier te kunnen reizen, zonder dat je beroerd wordt. Je geniet voortaan van het vervoer zonder misselijk of ziek te worden en je innerlijke gevoel voor evenwicht en beweging wordt op de juiste manier geprogrammeerd en in balans gebracht.

Hierdoor kun je weer gewoon genieten van het reizen. Door de sessie Voorkom reisziekte ga je merken dat reizen per auto, bus, tram, trein, vliegtuig of boot je niets meer doet. Je voelt je kiplekker en prettig tijdens de reis, waardoor je je met plezier laat vervoeren en je de zekerheid hebt dat je niet hoeft over te geven.

Download nu Voorkom reisziekte en voel je voortaan kiplekker van begin tot eind van elke reis

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Ook als binaurale- en nachtsessie(s) verkrijgbaar
  • Krijg het hypnosedeel GRATIS (je bespaart 99,99) bij aankoop van de combi: binaurale en nachtsessie

Vanaf:  29,99 Vanaf:  29,99

Wissen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Hulp & Ondersteuning
  • Questions & Answers
  • Beoordelingen (0)
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een 100% tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Questions and answers of the customers

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Stuur me een notificatie voor elk nieuw antwoord.

Klantbeoordelingen

5 sterren 0 0 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een beoordeling te geven “Voorkom reisziekte”

Je hebt nog niets bekeken.

Meer in deze categorie

Geen producten