Menu

Vrij van angst voor een MRI-scan

Het zal je maar gebeuren. Er is iets aan de hand met je en je moet voor een onderzoek een MRI-scan ondergaan. Dat betekent dat je in een smalle tunnel doodstil moet blijven liggen, wat een behoorlijk angstige gebeurtenis kan zijn.

Veel mensen hebben last van angst voor een MRI-scan. Deze angst bestaat meestal uit twee delen. Ten eerste is het de angst voor de scan zelf. En ten tweede is het de angst voor het resultaat van de scan.

De eerste angst hangt vaak samen met een vorm van claustrofobie. In dat geval vind je het gewoon niet prettig om in zo’n kleine ruimte te zitten waar je niet uit kunt en de afhankelijkheid van de persoon die de MRI bestuurt.

Ook kan een eerdere ervaring met de MRI-scan voor angst zorgen, omdat het erg kan lijken op een illegaal techno-feest, in een minimale ruimte. Daarnaast maakt dat ding waar je in ligt ook nog eens een hoop lawaai.

Wanneer je een MRI-scan moet ondergaan en daar bang voor bent, is de sessie Vrij van angst voor een MRI-scan een uitstekende manier om je te helpen. De sessie bereid je volledig voor op de te komen MRI-scan, zodat je weet wat er gaat gebeuren en je bij alles dat ermee te maken heeft een ontspannen gevoel hebt en houdt.

De sessie Vrij van angst voor een MRI-scan helpt je, doordat je je in gedachten overal kunt bevinden waar je maar wil. Daardoor kun je jezelf in gedachten veel meer ruimte geven en dat voel je dan ook. Je bevindt je tijdens de scan in een heerlijk ontspannen staat en het zal voelen alsof je op reis gaat in dromenland, binnen de veilige grenzen van je eigen bed.

Ook leert de sessie Vrij van angst voor een MRI-scan je gebruik maken van wat we ook wel tijdverstoring noemen. Je kent dat alledaagse verschijnsel wel. Als je ergens 10 minuten op moet wachten lijkt het lang te duren en als je 10 minuten iets leuks doet, vliegt de tijd voorbij.

Deze sessie helpt je naast bovengenoemde voordelen ook dat de tijdsduur van de scan voorbij lijkt te vliegen. Tijdens de scan denk je aan leuke dingen, leuke dingen, waardoor de tijd veel sneller voorbij lijkt te gaan en voor je het weet de scan klaar is.

Download nu Vrij van angst voor een MRI-scan, en wis je angst voor een MRI-scan vandaag nog

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vrij van angst voor een MRI-scan” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten