Menu

Vrij van poepangst (parcopresis)

Naar de wc gaan is de normaalste zaak van de wereld. Maar niet voor iedereen.

Mensen met poepangst stellen poepen regelmatig uit op het werk, in een restaurant of op vakantie. En maar liefst negen op de tien mensen moet er niet aan denken een grote boodschap te doen als ze op visite zijn. Er heerst een groot taboe op het praten over poep- en darmklachten.

Weten dat er iemand in de buurt is die je kan horen of ruiken, terwijl je op de wc zit, kan al vaak een probleem zijn. En dus houd je het maar op en ga je soms dagen niet naar de wc.

Je over deze schaamte heenzetten is voor de meesten niet eenvoudig. Maar het zou wel beter voor je zijn, omdat het niet goed is voor je darmen en gezondheid. Je kunt er grote problemen door krijgen.

En als je het een keertje ophoudt, omdat het even niet uitkomt, dan is dat geen probleem. Maar als dat dagelijks gebeurt, dan komen je darmen op spanning te staan dat zeer ongezond en zelfs schadelijk kan zijn voor je.

Het is dus slecht om niet regelmatig naar de wc te gaan, omdat je je schaamt. Het kan je gezondheid schaden. Je darmen kunnen lui worden als ze steeds niet datgene kunnen doen waarvoor je ze hebt.

De hypnosesessie Vrij van poepangst (parcopresis) kan je helpen om van het belemmerende gevoel dat je niet je behoefte kunt doen af te komen.

Je gaat rustiger en kalmer om met situaties die stress bezorgen en het kan je steeds minder schelen of anderen je kunnen horen of ruiken. Je merkt dat bepaalde dingen die je normaliter hinderden niet meer belangrijk of relevant zijn.

Wanneer je luistert naar Vrij van poepangst (parcopresis) kun je bepaalde gevoelens op een rustige en prettige manier van je af zetten en geniet je van je nieuwe vrijheid. Je voelt je niet meer bezorgd over het naar de wc gaan wanneer dat nodig is en je kan weer volop genieten van je vrijheid zonder je druk te maken over het naar de wc gaan.

Download nu Vrij van poepangst (parcopresis) en voel je vrij om naar de wc te gaan en je behoefte te doen wanneer dat nodig is

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vrij van poepangst (parcopresis)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten