Menu

Vrij van vulvodynie (vaginale pijn)

Pijn in de vagina of vaginale pijn is een veel voorkomende klacht bij vrouwen. Er zijn veel verschillende redenen waarom de vagina pijn kan doen. Het is zeer ongemakkelijk om pijn te hebben op een intieme plaats. Bovendien heeft het een negatieve invloed op je kwaliteit van leven.

Een van de meest voorkomende oorzaken van vaginale pijn (wat gepaard gaat met een branderigheid) is een schimmelinfectie (Candida) die in je vagina kan groeien.

Het is niet precies duidelijk waardoor vulvodynie veroorzaakt wordt. Wel is bekend dat de aandoening soms ontstaat na een langdurige infectie van je schede. Door de pijn kun je in een reflex je bekkenbodem aanspannen, waardoor je pijn verergert en je in een vicieuze cirkel terechtkomt.

Dit merk je dan bijvoorbeeld bij de geslachtsgemeenschap. Je verwacht pijn, waardoor je niet seksueel opgewonden raakt. Tijdens de geslachtsgemeenschap ben je dan niet vochtig genoeg en dit geeft wrijving wat ook weer pijnlijk is.

De hypnosesessie Vrij van vulvodynie (vaginale pijn) kan je helpen af te komen van je vaginale pijn. Het branderige gevoel en de stress verminderen, waardoor je je lichamelijk veel beter voelt.

Je zult merken dat je sneller ontspant elke keer als je naar de sessie Vrij van vulvodynie (vaginale pijn) luistert. Je voelt je rustiger en krijgt meer controle over jezelf. Je voelt je over het algmeen beter en zekerder, waardoor je meer kunt genieten van het leven.

Download nu Vrij van vulvodynie (vaginale pijn) en voel je snel zekerder en vrij van pijn

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vrij van vulvodynie (vaginale pijn)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten