Menu

Zorgen voor een terminaal ziek iemand

Het is niet makkelijk om te zorgen voor iemand die terminaal ziek is. Nog minder als het een familielid is van wie je zielsveel houdt. Je wilt graag helpen maar aan de andere kant ben je ook bang dat wat zegt verkeerd overkomt.

Je voelt je uitgeput en je hebt schuldgevoelens als je even een pauze wil nemen om even bij te komen. Ook kan het je heel veel verdriet doen, wat zijn weerslag kan hebben op je persoonlijk leven.

Desondanks maak je wel een groot verschil met jouw kwaliteitsverzorging gedurende die laatste maanden, weken of dagen van iemand die terminaal is.

Ondanks dat de zorg voor een terminaal iemand zwaar is, kun je de mentale en fysieke last die het op je legt verlichten met behulp van de hypnosesessie Zorgen voor een terminaal ziek iemand.

Deze sessie kan je helpen meer innerlijke rust te krijgen, waardoor je beter in staat bent om een deel van je energie te geven aan deze terminale persoon. Als eerste zul je leren voor jezelf te zorgen, want als jij uitgeput raakt, heeft niemand er wat aan. Wanneer je jezelf helpt met de sessie Zorgen voor een terminaal ziek iemand, help je indirect ook de terminale persoon die je verzorgt.

Je leert hoe je voor jezelf diepe ontspanningsmomenten kunt inbouwen, zodat je altijd de tijd vindt voor jezelf en je je eigen accu weer kunt opladen. Hierdoor krijg je snel weer kracht om door te gaan, vooral op de momenten dat het allemaal even te veel wordt.

Download nu Zorgen voor een terminaal ziek iemand en leer goed voor jezelf te zorgen, zodat je meer energie en kracht hebt voor je terminale zorg

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zorgen voor een terminaal ziek iemand” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten