Breek los uit een familievete

Heeft een familievete een verwoestend effect op je leven? Word je verteerd door wrok en frustratie over wat er allemaal speelt?

In een ideale situatie ga je ervan uit dat alle familieleden het goed met elkaar kunnen vinden en dat iedereen van elkaar houdt, toch?

Alleen in jouw familie loopt het allemaal nét even anders. In de verste verte is jouw familie niet het toonbeeld van een ‘happy family’. Maar weet je, eigenlijk is dat in geen enkele familie.

Families zijn gewoon groepjes mensen. Dat ze aan elkaar verbonden zijn door een bloedband of door huwelijk of partnerschap, is geen garantie dat persoonlijkheden niet zullen botsen.

Overtuigingen, ambities, jaloezie, rivaliteit of machtsspelletjes kunnen ondanks familiebanden lijnrecht tegenover elkaar komen te staan.

Het probleem ontstaat doordat je familieleden emotioneel meestal veel dichterbij je staan dan mensen van buitenaf. Je directe naasten, je familie, zijn in staat om je te raken, te kwetsen.

Harder dan een vreemde zou kunnen. Wat interesseert jou die buitenstaander nou, of hoe die over je denkt?

Maar als een naast familielid een oordeel heeft over wat je zegt, hoe je met geld omgaat, je levensstijl, partnerkeuze, werk, geloof, of wat dan ook dat belangrijk is voor jou, dan kan dit enorme pijn, boosheid en verbittering veroorzaken.

Ruzies kunnen soms natuurlijk opgelost worden. Partijen kunnen zich verzoenen, en de hoop op verzoening kan maken dat je het steeds maar blijft proberen. Telkens je best doen in de hoop dat je het kunt oplossen.

Alleen sommige breuken kunnen niet opgelost of gelijmd worden. En hoe graag je het ook zou willen, je kunt mensen niet dwingen om het goed te maken, om banden te herstellen.

In zulke gevallen is het tijd om de draad van je leven op te pakken en het te laten voor wat het is.

Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan! Hoe kun je stoppen dat je er steeds aan denkt? Hoe stop je de ‘wat als’- of ‘had ik maar’-gedachten?

Wat moet je doen om niet meer te denken aan die ongelooflijke koppigheid van dat familielid, of die wraakzucht, en je energie weer te sturen naar het leiden van je eigen leven?

Zulke gedachten kunnen je leven ontwrichten en een wurgende greep op je krijgen, door de diepe emoties die ermee gepaard gaan.

Om jezelf te bevrijden, is het belangrijk dat je de intensiteit van die emoties kalmeert. En de beste manier om dit te doen, is door het gebruik van de Trancewerk-sessies.

Breek los uit een familievete zorgt er op een snelle, veilige manier voor dat je emoties rustig worden en dat je dingen vanuit een hernieuwd perspectief bekijkt.

Deze sessie helpt je om de boosheid, het verdriet en de pijn snel los te laten, hoe lang je dit ook al bij je draagt, zodat je je leven weer in vrede verder kunt leven.

Dankzij Breek los uit een familievete ga je je rustiger voelen, en over het geheel genomen word je veel meer ontspannen. Je gaat de wereld zien voorbij deze familiesituatie.

Wanneer je te maken hebt met de andere partij of partijen, zul je merken dat je rustig blijft en je hoofd koel houdt.

Je voelt je ook niet langer vantwoordelijk voor het oplossen van het probleem. Hierdoor voel je weer vrijheid en lichtvoetigheid in jezelf, wat maakt dat je weer van het leven kunt genieten!

Download daarom nu Breek los uit een familievete en bevrijd jezelf uit de vernietigende greep die de situatie op je heeft

 • Levertijd: 1-3 werkdagen
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  49,99

Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 2727
Categorieën:
REACTIES
Aanmelden
Laat het mij weten wanneer er
guest

Inline Reacties
Alle reacties zien
Privacy gewaarborgd!
Dubbel beveiligde server en een versleutelde verbinding beschermen je gegevens
Altijd snel antwoord!
We zijn eenvoudig en snel bereikbaar voor je via e-mail, ticketsysteem of voicebericht
Je bent in goede handen!
Met gratis, eerlijk advies van een sinds 2006 gediplomeerd expert
Verbeter je leven!
Met onze sessies verhoog je jouw levenskwaliteit, voor een fijner leven
Bliksemsnelle resultaten!
Wetenschappelijk bewezen effectief met supersnelle resultaten
Een gerust hart!
Uitstekende resultaten behalen en rechtstreeks contact met Michel Lejeune voor een gerust hart
Bijvend, snel en veilig resultaat!
Meer dan 97% (!) van onze klanten hebben snel en veilig blijvend goede resultaten
Veilige webshop!
Snel en veilig betalen met iDeal, Bancontact, Creditcard, Sofort of Overboeking
Previous
Next

Wat is een Multiliminal

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.

 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.

 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.
Wachtwoord vergeten?
Klik hier

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.