Menu

Over een scheiding heen komen

Een scheiding kan soms voelen als het einde van de wereld, of je dat nu wilt of niet.

De emotionele verwarring, de plotselinge verandering in je leven en het gevoel van verlies, kan een gevoel van diepe rouw teweegbrengen. Mensen zeggen je dat je er wel overheen komt, maar het voelt alsof dat nooit zal gebeuren.

Daarbij komen dan ook nog, los van de emotionele belasting, alle praktische zaken. In een tijd waarin het moeilijk is helder te denken, moet je financiële en juridische zaken uitzoeken, terwijl je zo kalm en verantwoordelijk mogelijk wilt blijven.

Gebruikelijke emoties tijdens en na een scheiding zijn woede, schuldgevoel, verdriet, angst over hoe de toekomst eruit zal zien en hoe je er emotioneel en financieel mee om moet gaan. Er kunnen ook bitterzoete herinneringen zijn aan de tijd voordat het misliep.

En als er kinderen bij betrokken zijn, is er vaak extra schuldgevoel en angst over hoe zij erdoor beïnvloed worden.

Toch is het een gegeven dat het leven beter zal worden, en dat jij je na verloop van tijd ook beter zult gaan voelen. Ook als dat op dit moment onmogelijk lijkt!

Wanneer je in de naweeën zit van een scheiding, is een groot deel van het probleem dat je vastzit in de maalstroom aan gedachten die constant doorgaat.

Elk moment van de dag is gevuld met vragen. Wat als…? Waarom…? Hoe…? En de meest angstige doemscenario’s vullen je gedachtenwereld.

Met de sessie Over een scheiding heen komen vind je weer ontspanning, de maalstroom aan gedachten komt tot stilstand, je kunt de balans opmaken en voelt je beter.

Het herstelproces dat zo ver weg leek, komt op versneld op gang. Je voelt je meer ontspannen en krijgt weer vaste grond onder je voeten. Je krijgt hernieuwd vertrouwen in de toekomst!

Download nu Over een scheiding heen komen en begin vandaag al te voelen dat je meer controle over je leven terugkrijgt.

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Over een scheiding heen komen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten