Menu

Over een verliefdheid heen komen

Wil je over een verliefdheid heenkomen, maar is dat volgens je gevoel onmogelijk?
Heb je hulp nodig bij het verwerken van de storm van emoties waarin je verkeert?

Verliefd worden is een van de ware emotionele achtbaan-ervaringen van het leven. Het kan je naar de hoogste toppen brengen en het kan je ook zeer zeker in de diepste afgrond laten storten.

En er is bijna niets erger wanneer het achteraf allemaal voor niets was.

Wanneer je in een eenrichtingsrelatie zit (of zat), of dat gebleken is dat het verstandelijk beter is om weg te gaan, is dat vaak moeilijk, omdat er nog een bepaald deel van je is dat die liefde of verliefdheid nog wel voelt. Maar je gevoelens gaan niet gewoon weg, of toch wel?

Waarom het zo moeilijk is om iemand te vergeten waar je gek op was

Zelfs als je weet dat het allemaal hopeloos is, kun je obsessief blijven denken aan die persoon. Je verstand zegt nee, maar ergens verlang je er toch naar om toch bij die ander te zijn.

Je blijft een mooie toekomst in gedachten zien, ook al weet je dat het niet zal gebeuren. Het is iets om slapeloze nachten van te krijgen.

En deze emotionele twist, waarin je verstrikt zit, kan leiden tot vervelend en ongewenst gedrag. Denk bijvoorbeeld aan alcohol drinken, roken, drugs gebruiken, of misschien krijg je last van emotioneel eten.

Dit zijn allemaal pogingen om van de pijn af te komen. En je zult mogelijk wel gemerkt hebben dat het allemaal niet helpt. Je vraagt je af of je ooit nog gelukkig zult zijn. Je betwijfelt het.

Verliefdheid is als een verslaving

In zekere zin is het alsof je verslaafd bent aan die persoon. Je moet gewoon iets van die persoon hebben, ondanks de pijn. Al is het maar aandacht. Positief of negatief.

Verliefd worden veroorzaakt een verhoogde dopamineproductie in je hersenen. En dopamine is een ‘feel good’-stofje dat ook wordt geactiveerd door andere soorten dwanghandelingen.

Gelukkig, net als bij andere dwanghandelingen, ben je niet gedoemd om voor altijd zo door te gaan. Je kunt jouw (obsessieve) gedachten tot rust brengen en dusdang afzwakken, dat je ze geleidelijk aan vergeet. En dat gaat sneller dan je zou verwachten.

Hoe?

De sessie Over een verliefdheid heen komen is ontwikkeld in samenwerking met psychologen en is speciaal gemaakt om mensen te helpen vrij te komen van een emotioneel verliefdheidsnet.

Wanneer je emotioneel klem zit en je kunt het niet opbrengen om jezelf los te maken van een ander persoon, zal de sessie Over een verliefdheid heen komen je daarbij helpen.

Wanneer je ontspant en een aantal keren naar deze sessie luistert ga je merken dat:

  • Je gevoelens steeds minder intens worden ten aanzien van die persoon
  • Je over het algemeen steeds rustiger wordt
  • Je de relatie in een ander perspectief gaat zien
  • Je die persoon steeds gemakkelijker en vaker kunt vergeten
  • Je gemakkelijker met andere mensen omgaat en je je daarvoor openstelt
  • Je weer verder kunt met je leven om nieuw geluk te vinden

Download Over een verliefdheid heen komen en kijk weer uit naar de volgende fase in je leven

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

SKU: 2748 Categorie:
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Over een verliefdheid heen komen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten