Menu

In de zevende hemel

Het leven draait niet alleen om het oplossen van problemen, al zou je dat soms denken. Soms is wat je echt nodig hebt, je gewoon helemaal te gek voelen, zonder aanwijsbare reden. Gewoon zomaar een gevoel hebben van intens geluk en je realiseren hoe het is om hier in deze prachtige wereld te leven. Dit kan voelen als de zevende hemel.

Maar waar is de zevende hemel en hoe kom je er?

Kinderen zijn de oorspronkelijke bewoners van de zogenaamde zevende hemel. Wanneer je in de ogen kijkt van een klein kind dat vol verwondering kan zijn, doordat het een vlinder zag, zie je het gezicht van een inwoner van deze zevende hemel.

Kinderen zijn nog steeds wakker voor het wonder van het bestaan en vinden alles betoverend. Dit gaat van het spelen in een modderplas tot aan het zien van de sterren in de hemel. Hun vreugde komt van het focussen op het wonder dat voor ze ligt. Ze maken zich geen zorgen over grote-mensen-dingen of wat gebeurd is. En ze zijn niet bang voor dat wat komen gaat.

Verbannen uit die zevende hemel?

Naarmate we ouder worden, nemen we steeds meer afstand van die kinderlijke belevingswereld. We worden serieus en krijgen uitdagingen om op te lossen. Daarom is het zo gemakkelijk om die zevende hemel te vergeten. Soms vergeten we zelfs dat we er ooit waren.

De problemen van het leven kunnen je leven vullen, totdat je eigenijk vergeten bent hoe is om zomaar vreugde te ervaren, zonder reden. Het gevoel dat je als klein kind had toen je vol verwondering de wereld ontdekte. Soms denken mensen dat ze dit gevoel nooit meer terug kunnen krijgen. Maar gelukkig is dit een illusie.

De zevende hemel is maar één stap verwijderd

Hoewel onze problemen heel reëel en belangrijk kunnen zijn, is het meer een gewoonte geworden om je daar constant mee bezig te houden. Door constant te focussen op wat er mis is met je leven, verandert in feite de structuur van je brein een beetje.

Je zult vast wel gemerkt hebben dat het constant focussen op problemen, hoe klein of groot ze ook zijn, dit niet leidt tot een oplossing. En dat komt, doordat je uiteindelijk meer krijgt van datgene waarop je focust.

Het is dus belangrijk om ook los te laten en zelfs het omgekeerde te doen, om de balans gezond te houden.

En dat betekent dat je ook actief moet focussen op de aangename en leuke dingen in het leven. Denk aan wat goed is in je leven! Dit helpt je over te schakelen naar een positieve spiraal die je uiteindelijk een betere gezondheid brengt en het helpt je om effectief met de problemen om te gaan. Het regelmatig vertoeven in de zevende hemel helpt je daarbij.

Je kunt vandaag al naar de zevende hemel gaan

De sessie In de zevende hemel helpt je opnieuw te ontdekken hoe goed het leven is. Je gaat je opnieuw verbinden met je eigen kracht om te waarderen en te genieten van wat de wereld je biedt.

Wanneer je luistert naar In de zevende hemel maak je het jezelf gemakkelijk je zorgen een tijdje aan de kant te zetten en je te concentreren op het heerlijke wonder van jouw aanwezigheid hier nu.

De sessie zal je aanmoedigen ervoor te zorgen dat je dit een vast onderdeel van je leven maakt, waar je ook voor staat en hoe groot je issues ook zijn. Je gaat je evenwichtiger en beter voelen en je kunt het leven veel beter waarderen.

Download nu In de zevende hemel en herstel het zomaar-geluksgevoel, dat jouw geboorterecht is

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

 49,99

Wissen
Op verlanglijstje

SKU: 4203 Categorie: Tags: ,
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “In de zevende hemel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten