Menu

Oceaanbodem Expeditie

Lijkt het je wat om op reis te gaan waar nog geen mens geweest is, maar dan wel op een 100% veilige manier? De diepste plekken op onze aarde, de troggen en diepzeebodem van de Grote-, Indische- en Atlantische oceaan bevatten zoveel geheimen, die wij mensen nog nooit gezien hebben.

Vreemde structuren en levende wezens bevinden zich op plekken waar wij als mens niet kunnen komen. En wat je daar kunt ontdekken kun je je niet voorstellen in je stoutste dromen.

Deze bijzondere meditatiesessie Oceaanbodem Expeditie neemt je mee op expeditie naar de aller diepste delen van onze aardse oceanen. Je zult daar de meest fantastische dingen en mogelijk wezens tegenkomen, die nog nooit eerder door mensenogen gezien werden. Wezens waarvan nog weinig of geen melding van gemaakt is.

Opmerkelijk feit is dat verschillende mensen die deze sessie deden, soortgelijke ervaringen, structuren en dezelfde soorten wezens gezien hebben. Zijn het buitenaardsen die zich diep onder ons verborgen houden? Is dit een vorm van ‘Remote Viewing’? Ontdek het nu zelf met deze fantastische meditatiesessie.

Download nu Oceaanbodem Expeditie en ontdek een fantastische wereld, met structuren en wezens die voor de mens tot nu toe ontoegankelijk waren

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Meerdere sessies = korting tot 35%
  • Met accounttegoed 20% extra korting!

 49,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Oceaanbodem Expeditie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten