Menu

Op reis in je eigen lichaam

Een van de grootste vragen van de mens is ‘waarom zijn we zoals we zijn?’. Dat geldt voor ons mentale deel, maar ook voor ons fysieke deel. Sommigen kunnen zich wellicht de film ‘Innerspace’ herinneren uit 1987. In deze film werd de hoofdrolspeler verkleind en belandde hij in het lichaam van zijn vriendin waar hij een prachtige reis ondernam en hij alle inwendige lichaamsdelen zag. Hij reisde door haar hele lichaam en kwam van alles tegen.

In een tekenfilm die ‘Er was eens … Het Leven’ heette, ook uit de tachtiger jaren van de vorige eeuw, werd ook een reis door het menselijk lichaam gemaakt.

En het idee op zich is zo gek nog niet. Hoe zou het zijn als je je zou kunnen verplaatsen in je eigen lichaam en van binnenuit die fantastische reis zou kunnen maken? Stel dat je zo’n reis zou kunnen maken en dat je alles in je eigen lichaam kunt zien werken en kunt zien functioneren. Hoe zou het zijn als je microscopisch klein zou zijn en potentiële problemen al in een vroegtijdig stadium gewoon zou kunnen zien?

Het zou een geweldige ervaring zijn als je op deze manier erachter kunt komen hoe je eigen lichaam in elkaar zit en om te ontdekken of alles wel helemaal goed werkt.

Met deze meditatiesessie maak je deze reis. Het menselijk onderbewustzijn is van alles op de hoogte in het fysieke lichaam. Het weet wat er speelt, wat er aan de hand is en hoe het in elkaar zit. Het kent het lichaam als zijn/haar eigen spreekwoordelijke broekzak en het zal je helpen deze geweldige reis te maken.

Download nu Op reis in je eigen lichaam en maak vandaag nog die reis, zodat je met eigen ogen kunt zien wat zich bij jou van binnen afspeelt.

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Meerdere sessies = korting tot 35%
  • Met accounttegoed 20% extra korting!

 49,99

Wissen
Op verlanglijstje

SKU: 4210 Categorie: Tags: , , , , , ,
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Op reis in je eigen lichaam” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten