Menu

Tijdvervorming

Je kent vast wel het verschijnsel dat je ergens op stond te wachten of in de file stond en je het gevoel had dat het uren duurde. De tijd kroop voorbij en misschien ergerde je je daar wel aan, terwijl als je op de klok keek, het veel langer voelde dan dat het eigenlijk echt duurde.

Het tegenovergestelde ken je wellicht ook wel, je bent met iets leuks bezig en voordat je het weet is er alweer zoveel tijd voorbij. het leek veel korter te duren.

Met de prachtige geleidemeditatie Tijdvervorming krijg je controle over je gevoel van tijd. Je kunt met deze sessie je tijdsbeleving veranderen, waardoor onaangename gebeurtenissen, die eerst eeuwig leken te duren, ineens voorbijvliegen. Andersom werkt het ook.

Dingen die eigenlijk gevoelsmatig te kort duurden, kun je gevoelsmatig langer laten duren, waardoor je een meer voldaan gevoel hebt. Je krijgt met deze sessie controle over je gevoel hoe lang of kort iets duurt, waardoor je ervaring van minder leuke dingen veel korter, en je ervaring van leuke dingen veel langer lijken.

Download nu de sessie Tijdvervorming en krijg controle over hoe je tijd ervaart

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Meerdere sessies = korting tot 35%
  • Met accounttegoed 20% extra korting!

 49,99

Wissen
Op verlanglijstje

SKU: 4211 Categorie: Tags: , , ,
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tijdvervorming” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten