Menu

Vliegen in een UFO

Stel je eens voor hoe het zou zijn om in een UFO te stappen en met oneindige snelheid weg te schieten om vervolgens los te koppelen van de huidige tijd-ruimtedimensie.

Je maakt een geweldige reis door het melkwegstelsel en door het universum! Vriendelijke buitenaardsen die deze technologie beheersen zijn bij je en onthullen de geheimen van het universum.

Je vliegt naar de sterren, zwarte gaten, verre sterrenclusters, vreemde stelsels en ziet nevels van dichtbij. Je verkent het universum in een andere dimensie in een andere tijd. Miljarden lichtjaren verwijderd van de plek waar de aarde zich nu bevindt.

Het alledaagse aardse leven kan ons behoorlijk afleiden. We maken ons druk over van alles en nog wat. En wanneer je de nietigheid ziet van onze aarde in de immense oceaan van sterrenstelsels, dan geeft dat een enorm bevrijdend gevoel.

De meeslepende geleide meditatiesessie Vliegen in een UFO stimuleert op een ongekende wijze je creatieve vermogens en het geeft je een ontzettend diepe, verfrissende en verjongende ontspanning, waarmee je de dag en het leven weer aankunt.

Het is bekend dat diepe ontspanning je concentratie verbetert, je immuunsysteem versterkt en je scherp houdt. Beleef daarom nu dit sterrenkundige hoogstandje van deze diep meditatieve reis en laat het alledaagse leven heel even achter je.

Tijdens deze droomachtige, doch zeer realistische UFO-ervaring, ervaar je een soort magie en je ziet het hele universum in een spiraal voor je. Je reist met oneindige snelheden en ontspant diep en rustig.

De sessie Vliegen in een UFO is de ultieme vakantie. Een mooie break uit het dagelijks leven. Je geest wordt verruimd en één met het ultieme ‘grotere geheel’.

Download nu Vliegen in een UFO en ga via je onderbewustzijn op reis in een oneindigheid universum

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Meerdere sessies = korting tot 35%
  • Met accounttegoed 20% extra korting!

 49,99

Wissen
Op verlanglijstje

SKU: 4206 Categorie: Tags: ,
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vliegen in een UFO” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten