Menu

Geen smoesjes

Kom je vaak in de verleiding om smoesjes te gebruiken? Dat je excuses zoekt? En ben je bang dat je excuses en smoesjes een voldoeninggevend leven in de weg staan?

Als rationele wezens, willen we altijd verklaringen hebben waarom dingen gebeuren. En als we geen verklaring hebben, bedenken we die zelf wel, om te ontkomen aan het ongemakkelijke gevoel dat ons bekruipt.

Vaak willen we ons eigen gedrag, wat we doen (of juist niet doen), logisch verklaren. Wat er in veel gevallen op neerkomt dat we een excuus, ofwel een smoesje, bedenken dat niet geheel overeenkomt met de werkelijkheid.

Meestal heeft dit geen fatale gevolgen, maar op de lange termijn kan het je leven wel negatief beïnvloeden. In plaats van de verantwoordelijkheid te nemen voor je beslissingen, of ze nu goed of slecht zijn, geef je iets of iemand anders ‘de schuld’.

Als iets dan echt fout gaat, ligt het nooit aan jou, maar zul je dus ook nooit de voldoening ervaren van het rechtzetten van dat wat je verkeerd deed!

Om daar voor eens en voor altijd een einde aan te maken, en voortaan wel de verantwoordelijkheid te nemen voor de dingen die je doet of laat, is de sessie Geen smoesjes ontwikkeld.

Met deze Geen smoesjes-sessie verander je op onbewust niveau hoe je met situaties omgaat, zodat je geen smoesjes en excuses meer nodig hebt.

Wanneer je regelmatig naar deze sessie luistert zul je merken dat je

  • het leven vanuit een veel breder perspectief zult bekijken
  • een diepere eerlijkheid in jezelf ontwikkelt
  • volledige verantwoordelijkheid neemt voor wat je doet
  • je eigen motivaties, en die van anderen, helderder ziet
  • je leven met veel meer vastberadenheid en enthousiasme leeft

Download nu Geen smoesjes en neem de verantwoordelijkheid voor je gedrag weer volledig op je, zodat je meer voldoening en tevredenheid ervaart.

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Geen smoesjes” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten