Menu
Homepagina » Gratis Webconsult!

Gratis Webconsult!

neem-de-juiste-beslissingHeb je een specifiek probleem of zit je met een vraag die opgelost moet worden? Dan ben je hier op het juiste adres.

Trancewerk kan je namelijk helpen met het oplossen van je specifieke problemen en vragen. Alle informatie die je verstrekt wordt strikt persoonlijk behandeld!

Vul alsjeblieft onderstaand formulier in en klik op de “Verstuur” knop en je krijgt gratis persoonlijk vrijblijvend advies!

 

Gratis Webconsult

Schrijf hier je vraag en/of opmerking

 

Ik was enorm sceptisch

Ik heb een aantal sessies aangeschaft en ik kan u vertellen dat Michel enorm goed is en ik zou dan ook absoluut geen ander hypno therapeut willen hebben dan alléén Michel. Ik vond het nodig om de mensen te laten weten dat michel echt een top hypno therapeut is, zodoende nu even mijn reactie te willen delen.

Ik was enorm sceptisch over deze verschillende hypno therapieën en geloofde er eigenlijk helemaal niet van. O.a de hypnose sessie: word een geldmagneet. Je zou denken dat het onzin is, en dit gewoon niet zal werken. Ik weet niet hoe michel dit voor mekaar krijgt en al sla je me dood, het geld kwam van alle kanten naar mij toe!

Na de ' geldmagneet ' sessie te hebben uitgevoerd, kwamen er veel meer klanten naar mij toe, op bijvoorbeeld markplaats, dan dat ik de sessie niet zou uitvoeren. Dit is zo bizar, ik heb er geen woorden voor! ( heeft dit te maken met de wet van de aantrekkingskracht zoals het boek: the secret? ) Je zou denken dat het alleen in je hoofd afspeelt maar dat is dus absoluut niet het geval gezien kopers namelijk geen hypnose sessies hebben uitgevoerd.

Michel heeft me niet alleen met de sessie 'geldmagneet' enorm geholpen maar ook met de sessie: ESP, ontwikkel buitenzintuigelijk waarnemingsvermogen. Dit is natuurlijk geen alledaags onderwerp, en moeilijk te bevatten voor velen, maar toch wilde ik meer weten dan alleen het fysieke wereld. De 1e sessie werkte als een bom! Ik heb maar 1 sessie hoeven doen en nu ongeveer 1 jaar verder heeft dit nog steeds zeer positief impact op mijn leven!

Ik heb contact kunnen maken met de stoffelijk wereld, o.a mijn overleden vader. Ook kan ik met het blote oor de zogenoemde geestenwereld horen. Zien en voelen is dan ook het geval! Ook hier zou je denken dat het alleen in je hoofd afspeelt en dat je gewoon knetter gek bent, maar ook michel kan het bewijzen dat het absoluut niet het geval is!

Ik kan bijvoorbeeld namen weten van overledenen van mensen die ik totaal niet ken! Ik kan bijvoorbeeld ook weten waar iemand vandaan komt, wat diegene in het alledaagse leven doet zoals werk, en wat voor problematieken deze mensen nu begaan. Dit is zo bizar, Michel is zo goed, ik heb er eigenlijk geen woorden voor!

De gratis sessie 'diepe ontspanning' helpt je ook om ook daadwerkelijk niet gespannen in het leven te staan! Ook beluister ik bijvoorbeeld eerst de sessie: diepe ontspanning, vervolgens de sessie die ik wil uitvoeren. Deze sessie "diepe ontspanning' helpt mij ook om op een ontspannende manier de andere sessies aan te gaan zodat deze sessies beter zal aanslaan.

Recent heb ik de sessie: contact met je gids aangeschaft en ik ben erg benieuwd hoe deze sessie op mijn leven zal uitpakken. Michel, ik ben uw vaste klant! Reken daar maar op! En voor de mensen die een hypnose sessie willen uitproberen heb ik voor u alleen maar vier woorden: niet denken, gewoon doen! U zal vanzelf zien dat Michel een topper is en dit daadwerkelijk alleen maar positief voor u kan uitpakken.

Yolandi Malida Megan

Laat een bericht achter

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

Geen producten

Mis deze

100% gratis sessie niet!