Menu

Kristallen bol ontspanningstechniek

Stress veroudert je gezicht, lichaam en hersenen snel als dit niet wordt gecompenseerd door regelmatige diepe ontspanning. En in deze hectische wereld betekent een time-out nemen om diep te ontspannen dat je eigenlijk meer bereikt. Pure ontspanning heelt de schade die veroorzaakt wordt door langdurige angst, zorgen en stress.

Diep uitrusten voor pure ontspanning is net zoiets als je auto een beurt geven. Je controleert de bandenspanning en ververst de olie. Feitelijk zorg je ervoor dat er genoeg vloeistoffen en lucht in de banden aanwezig is, zodat je auto het goed blijft doen. Op deze manier kun je de levensduur van je auto verlengen. En op exact dezelfde manier houdt pure ontspanning jou langer energiek en gezond.

De vele voordelen van diepe ontspanning

De voordelen van diepe ontspanning zijn uitgebreid. Wanneer je diep ontspant, werken je spijsvertering en bloedstroom beter, wordt je geest helderder, verbetert je humeur en dat effect houdt urenlang aan. Met pure ontspanning bouwt ook je immuunsysteem op, wat betekent dat je ziekten en ziekten veel beter kunt bestrijden dan wanneer je gestrest bent.

Wat is de Kristallen bol ontspanningstechniek?

De Kristallen bol ontspanningstechniek biedt je een prachtige ervaring, waarbij alle negativiteit in je geest en lichaam in een kristallen bol wordt gezogen die vervolgens deze ongewenste gevoelens wegneemt. Vervolgens krijg je de kans om een andere kristallen bol in te gaan die gevuld is met positieve energie, optimisme en enthousiasme.

Vervolgens kun je deze positieve eigenschappen in je opnemen en mee terug nemen naar het hier en nu, waardoor ze van jou zijn geworden. De Kristallen bol ontspanningstechniek is een prachtige hypnotische reis, waarbij je je opgewekt, geïnspireerd en energiek voelt.

Download nu Kristallen bol ontspanningstechniek en begin je meteen beter te voelen

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

 49,99

Wissen
Op verlanglijstje

SKU: 2416 Categorie: Tags: , , ,
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kristallen bol ontspanningstechniek” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten