Menu

Lenteweide Ontspanningstechniek

Is het je weleens opgevallen wat het effect is van de lente op mensen? Op een bepaalde manier komen mensen uit hun schulp, alsof het leven weer opnieuw begint. Alles komt tot bloei en men wil er weer op uit om de wereld te verkennen. De dagen worden langer, het weer wordt mooier, de bloemen gaan weer bloeien, de vogels maken nieuwe nestjes en de lammetjes springen blij in het weiland rond. De lente bloeit en zit vol met nieuw leven.

Maar dit geldt niet voor iedereen. Sommige mensen kennen dit effect alleen bij anderen. Zij slepen zich door het leven en zijn het zat. Zij voelen zich alsof ze een constante strijd moeten leveren in het leven. En alle moeite die ze doen. Waarvoor? Om ’s morgens uit bed te kruipen en maar zien hoe ze de dag weer doorkomen?

De hypnosesessie Lenteweide Ontspanningstechniek is zeer bijzonder, want het activeert het blije en opgewekte lentegevoel op elk moment dat je dit zou willen.

Stel je eens voor dat je een lekkere energiestoot krijgt, waardoor je er weer helemaal zin in krijgt! Nieuw leven dat geactiveerd wordt in je, waarmee je de grijze wolkenmassa in en om je heen laat oplossen als sneeuw voor de zon.

Met Lenteweide Ontspanningstechniek voel je je snel veel beter. Je krijgt het gevoel dat alles weer zin heeft. Ook als je er even doorheen zit en je een lekkere energieshot kunt gebruiken vol hoop en inspiratie. Op die momenten kan deze sessie je zeer goed helpen.

Download nu Lenteweide Ontspanningstechniek en laat nieuw leven door je heen stromen

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kies meerdere sessies = korting tot 35%
  • Ook als Nachtsessie en Multiliminal
  • Met accounttegoed 20% extra korting!

 49,99

Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lenteweide Ontspanningstechniek” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten