Menu
Homepagina » Over Ons

Over Ons

Michel Lejeune Trancewerk Kantoor

Michel Lejeune

Trancewerk is een internationaal instituut voor zelfverbetering opgericht in 2006 door Michel Lejeune. Wij helpen mensen snel en permanent hun doelen te bereiken, ongeacht wat deze zijn. Om dit te realiseren ontwikkelen wij speciale samengestelde sessies die met hypnose en NLP permanente veranderingen oplevert.

“Onze klanten zijn de belangrijkste mensen ter wereld”

Trancewerk biedt zelfverbetering in de breedste zin van het woord en is leider op het gebied van Hypnotherapeutische oplossingen. Wij gebruiken onze sessies om duizenden mensen wereldwijd te helpen hun doelen te bereiken, ongeacht wat deze zijn.

Onze doelstellingen

  1. Zoveel mogelijk mensen helpen hun doelen binnen dagen tot weken te realiseren.
  2. Hypnose en hypnotherapie is ondanks de wetenschappelijke erkenning bij veel mensen nog steeds hocus pocus. Onze tweede doelstelling is om hypnose en hypnotherapie uit deze ‘vage’ sfeer te halen en iedereen te laten zien dat hypnose een normale functie van het menselijk brein is waarmee fantastische resultaten bereikt worden.

Onze missie

Onze missie is onze klanten zich te laten realiseren en voelen dat zij de meest belangrijke mensen ter wereld zijn. Wij  realiseren dat door uitzonderlijke service te bieden met net dat belangrijke stukje extra persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Wij doen er alles aan om meer te geven dan wat verwacht wordt.

 

Realiseer razendsnelle verandering!

Wij gebruiken krachtige hypnose- en NLP technieken om snel en efficiënt permanente positieve gedragsverandering te realiseren. Alle sessies zijn beschikbaar als downloadbaar MP3 bestand en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Zij zijn uitstekend geschikt voor PC’s, MP3 spelers, iPhone/iPod/iPad en alle andere telefoons of apparaten waarop mp3’s afgespeeld kunnen worden.

Snelle en blijvende resultaten!

Wij stellen de meest geavanceerde tools ter beschikking waarmee iedereen de kwaliteit van zijn of haar leven drastisch kan verbeteren, zowel figuurlijk als letterlijk.

Gekwalificeerd en deskundig: goed voor je gemoedsrust

Michel Lejeune is internationaal gecertificeerd ABH Hypnotherapeut, ABNLP NLP Practitioner, gecertificeerd N.B.B.M. therapeut en expert op het gebied van communicatie en Transactionele Analyse (TA).

 

Laat een bericht achter

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

Geen producten
AANMELDEN OP ONZE NIEUWSBRIEF
Alle rechten voorbehouden © Trancewerk, 2006-2017
Meld je nu aan op onze nieuwsbrief en krijg de hypnosesessie 'Diepe Ontspanning (t.w.v. € 49,99) GRATIS!
Zodra je aanmelding is verwerkt (meestal binnen een paar seconden), ontvang je een e-mail met de 100% kortingscode voor deze sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning', waarmee je ongekend heerlijke rust in je leven krijgt.
Inloggen...
Onthoud mij
REGISTRATIE BIJNA KLAAR
Alle rechten voorbehouden © Trancewerk, 2006-2017
Registreren op Trancewerk betekent:
  • Een gratis account aanmaken!
  • Via je accounttegoed 20% korting op alles!
  • Je privacy blijft beschermd, want we vragen alleen je voornaam en e-mailadres!
Na je aanmelding krijg je een e-mail met een link, waarop je dient te klikken om je registratie te bevestigen.

Register

Registreren
50%
Vul hieronder je beste e-mailadres in: