Menu
Homepagina » Over Trancewerk

Over Trancewerk

Michel Lejeune

Trancewerk is een internationaal instituut, opgericht in 2006 door Michel Lejeune, dat zich erop richt om jou te helpen bij het snel en permanent bereiken van je doelen, ongeacht wat deze zijn.

We ontwikkelden daarvoor speciale samengestelde sessies die je snel de resultaten geven die je wenst en waarmee je de kwaliteit van je leven kunt verbeteren.

Jij bent voor ons de belangrijkste mens ter wereld

Wij weten dat jij altijd op zoek bent naar manieren om een betere versie van jezelf te worden. En dat is precies waar wij je bij helpen. Op het gebied van hypnotherapeutische oplossingen is Trancewerk leider, wat betekent dat wij voor alle doelen die jij jezelf stelt, of dat nu mentaal, emotioneel of zelfs lichamelijk is, onze expertise inzetten om die doelen te realiseren.

Onze doelstellingen

 1. Jouw doelen, en die van vele anderen, in een tijdsbestek van dagen tot weken realiseren
 2. Jou laten ervaren hoe praktisch toepasbaar en down-to-earth hypnose werkelijk is, in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt

Onze missie

Wij willen jou laten zien en voelen dat jij en jouw doelen belangrijk voor ons zijn. Daarom zijn we erg betrokken bij de resultaten die jij wenst én die je daadwerkelijk bereikt en we stellen dan ook alles in het werk om jou net dat belangrijke stukje extra persoonlijke aandacht te geven.

Realiseer razendsnelle verandering!

Met onze krachtige Hypnotherapie-, Binaurale-, Multiliminal- en NLP-technieken kun je heel eenvoudig snelle en permanente positieve veranderingen bij jezelf realiseren. Al onze sessies kun je makkelijk als mp3-bestand downloaden, en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Mp3-bestanden kun je afspelen op je PC, Mp3-speler, iPhone/iPod, tablet, smartphone, enz. Kortom op elk apparaat waarmee je Mp3’s kunt afspelen.

Snelle en blijvende resultaten!

Wij stellen jou onze meest geavanceerde mentale tools ter beschikking, zodat je de kwaliteit van jouw leven drastisch kunt verbeteren.

Gekwalificeerd en deskundig: goed voor je gemoedsrust

Michel Lejeune is Int. ABH/ABNL Gecertificeerd  Klinisch Hypnotherapeut, gecertificeerd N.B.B.M. therapeut en expert op het gebied van communicatie en Transactionele Analyse (TA). Een hele mond vol, waarmee we willen zeggen dat je in goede handen bent bij een specialist die zorgvuldig met jou en je doelen omgaat.

 

6 reacties

 1. Hallo Michel, ik maak best veel gebruik van jouw hypnosesessies op mp3 en ik moet zeggen dat ik er veel goede resultaten mee bereik. Ik wil hier in de toekomst graag gebruik van blijven maken. Ik heb een eigen hypnosepraktijk en ben wel geinteresseerd in een linkuitwisseling. Hoe gaat dat precies in zijn werk? Wat moet ik dan op mijn site zetten? Mijn site heeft http://www.hypnosepraktijkbronckhorst.nl

  Graag hoor ik wat de mogelijkheden zijn, vriendelijke groet, Saskia Gerritsen

  • Michel Lejeune

   Hallo Saskia, het is altijd interessant om te horen dat collega hypnotherapeuten, mijn sessies waarderen. Dus dankjewel voor het compliment.

   Op onze website hebben we echter geen mogelijkheid meer om een linkuitwisseling te doen. Dat gaat hem dus helaas niet worden.

 2. Mohammed abdulahi saalim

  Hallo Trancewerk

  Ik heb word een geldmagneet sessie besteld maar ik kan niet meer downloaden. Hij zegt tijdslimiet van downloaden is voorbij.
  Graag hoor ik van jullie!

  GR Mohammed

  • Michel Lejeune

   Hallo Mohammed,

   Ik denk dat je de downloadlink te vaak gebruikt hebt. Het is de bedoeling dat je de sessie downloadt en opslaat op je apparaat.

   Dan kun je hem onbeperkt blijven gebruiken.

   Ik heb je downloads opnieuw geactiveerd, zodat je hem opnieuw kunt downloaden met dezelfde link in de email die je al hebt.

 3. Siebren

  Hallo

  Ik heb een hypnomaagband besteld voor 17,= euro en ik vroeg me af hoe lang het
  duurt vioordat jullie mij de mp3 mailen?

  Mvg Siebren Huys

  • Michel Lejeune

   Beste Siebren,

   Normaliter wordt er na betaling onmiddellijk een e-mail gestuurd met de downloadlink.
   In dit geval is dat helaas niet gebeurd, waardoor wij de bestelling handmatig vrijgegeven hebben.
   Als het goed is heb je de e-mail met downloadlink rond 12:50 uur ontvangen.

   Veel succes met deze sessie!

   Hartelijke groeten,
   Michel

Laat een bericht achter

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

Geen producten

Mis deze

100% gratis sessie niet!