Menu
Homepagina » Over Ons

Over Ons

Michel Lejeune Trancewerk Kantoor

Michel Lejeune

Trancewerk is een internationaal instituut, opgericht in 2006 door Michel Lejeune, dat zich erop richt om jou te helpen bij het snel en permanent bereiken van je doelen, ongeacht wat deze zijn.

We ontwikkelden daarvoor speciale samengestelde sessies die met hypnose en NLP de snelle resultaten opleveren waarmee jij de kwaliteit van je leven kunt verbeteren.

Jij bent voor ons de belangrijkste mens ter wereld

Wij weten dat jij altijd op zoek bent naar manieren om een betere versie van jezelf te worden. En dat is precies waar wij je bij helpen. Op het gebied van hypnotherapeutische oplossingen is Trancewerk leider, wat betekent dat wij voor alle doelen die jij jezelf stelt, of dat nu mentaal, emotioneel of zelfs lichamelijk is, onze expertise inzetten om die doelen te realiseren.

Onze doelstellingen

 1. Jouw doelen, en die van vele anderen, in een tijdsbestek van dagen tot weken realiseren
 2. Jou laten ervaren hoe praktisch toepasbaar en down-to-earth hypnose werkelijk is, in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt

Onze missie

Wij willen jou laten zien en voelen dat jij en jouw doelen belangrijk voor ons zijn. Daarom zijn we erg betrokken bij de resultaten die jij wenst én die je daadwerkelijk bereikt en we stellen dan ook alles in het werk om jou net dat belangrijke stukje extra persoonlijke aandacht te geven.

Realiseer razendsnelle verandering!

Met onze krachtige hypnose- en NLP-technieken kun je heel eenvoudig snelle en permanente positieve gedragsveranderingen bij jezelf realiseren. Al onze sessies kun je makkelijk als mp3-bestand downloaden, en je mag daarvan verwachten dat ze voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Mp3-bestanden kun je afspelen op je PC, Mp3-speler, iPhone/iPod, tablet, Androidtelefoon, kortom op alle apparaten waarmee je Mp3’s kunt afspelen.

Snelle en blijvende resultaten!

Wij stellen jou onze meest geavanceerde tools ter beschikking, zodat je de kwaliteit van jouw leven drastisch kunt verbeteren, zowel figuurlijk als letterlijk.

Gekwalificeerd en deskundig: goed voor je gemoedsrust

Michel Lejeune is internationaal gecertificeerd ABH Hypnotherapeut, ABNLP NLP Practitioner, gecertificeerd N.B.B.M. therapeut en expert op het gebied van communicatie en Transactionele Analyse (TA). Een hele mond vol, waarmee we maar willen zeggen dat je in goede handen bent bij een specialist die zorgvuldig met jou en je doelen omgaat.

4 reacties

 1. Mohammed abdulahi saalim

  Hallo Trancewerk

  Ik heb word een geldmagneet sessie besteld maar ik kan niet meer downloaden. Hij zegt tijdslimiet van downloaden is voorbij.
  Graag hoor ik van jullie!

  GR Mohammed

  • Hallo Mohammed,

   Ik denk dat je de downloadlink te vaak gebruikt hebt. Het is de bedoeling dat je de sessie downloadt en opslaat op je apparaat.

   Dan kun je hem onbeperkt blijven gebruiken.

   Ik heb je downloads opnieuw geactiveerd, zodat je hem opnieuw kunt downloaden met dezelfde link in de email die je al hebt.

 2. Hallo

  Ik heb een hypnomaagband besteld voor 17,= euro en ik vroeg me af hoe lang het
  duurt vioordat jullie mij de mp3 mailen?

  Mvg Siebren Huys

  • Beste Siebren,

   Normaliter wordt er na betaling onmiddellijk een e-mail gestuurd met de downloadlink.
   In dit geval is dat helaas niet gebeurd, waardoor wij de bestelling handmatig vrijgegeven hebben.
   Als het goed is heb je de e-mail met downloadlink rond 12:50 uur ontvangen.

   Veel succes met deze sessie!

   Hartelijke groeten,
   Michel

Laat een bericht achter

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

Geen producten

Mis deze

100% gratis sessie niet!