Menu

Gemotiveerd klussen in en om je huis

Ben jij iemand die best wel kan klussen in huis, maar er om de een of andere reden nooit aan toekomt? Of heb je vanwege andere redenen er gewoon geen tijd voor of geen zin in? Toch zijn er altijd wel kleinere of grotere klussen in huis die gewoon gedaan moeten worden.

Dus wat is er voor nodig om je aan het doe-het-zelven te krijgen? Heb je geen ideeën of te weinig doe-het-zelf inspiratie? Wat moet er gebeuren, zodat je die verfkwast pakt en aan de slag gaat? Kun je de motivatie om te gaan doe-het-zelven niet vinden, lees dan even verder.

De hypnosesessie Gemotiveerd klussen in en om je huis gaat je helpen om van binnenuit een soort onweerstaanbare drang te krijgen om die dingen te gaan doen in huis, die gedaan moeten worden.

Je gaat plannen maken om vervolgens snel aan de slag te gaan en het leuk te vinden. De sessie Gemotiveerd klussen in en om je huis is een perfecte manier om enerzijds super-gemotiveerd te worden en anderzijds het doorzettingsvermogen te krijgen om af te maken waaraan je begonnen bent. En de voldoening die je voelt als er weer een klusje klaar is, is enorm.

Download nu Gemotiveerd klussen in en om je huis en maak van je huis je eigen paleis

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gemotiveerd klussen in en om je huis” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten