Menu
Krijg meer energie

Krijg meer energie

5.00 van de 5 based on 1 customer rating
(1 klantbeoordeling )

Heb je, naar jouw zin, te vaak last van een futloos, slap en vermoeid gevoel? Meer dan 1 miljoen Nederlanders hebben elk jaar last van een meer of minder neerslachtig gevoel vanwege bijvoorbeeld het seizoen. Het grauwe grijze weer helpt veel mensen dit negatieve gevoel te krijgen waarbij zij zich vaak futloos voelen en weinig energie over hebben.

Naast beïnvloeding door het weer kunnen er ook vele andere oorzaken zijn dat je je leeg, moe en slap voelt. Sommige mensen hebben nergens zin in en blijven het liefst thuis op de bank hangen of in bed liggen.

De hypnosesessie Krijg meer energie helpt je daar snel verandering in te brengen. Je rekent af met het futloze, vermoeide gevoel en je voelt de energie weer snel door je hele lijf heen stromen. Je gaat je daardoor sterker, positiever en beter voelen en krijgt weer zin om in actie te komen.

Je kijkt weer vooruit naar een vitaal en energiek leven. Je zult merken dat je door de sessie Krijg meer energie meer energie krijgt en dat vermoeidheid vervangen wordt door een sprankelend gevoel van enthousiasme en ijver.

Download nu de sessie Krijg meer energie en voel die sprankelende kracht opborrelen in je lijf

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Ook als binaurale- en nachtsessie(s) verkrijgbaar
 • Krijg het hypnosedeel GRATIS (je bespaart 29,99) bij aankoop van de combi: binaurale en nachtsessie

Vanaf:  19,99 Vanaf:  19,99

Wissen
 • Tevredenheidsgarantie
 • Hulp & Ondersteuning
 • Questions & Answers
 • Beoordelingen (1)
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een 100% tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Questions and answers of the customers

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Stuur me een notificatie voor elk nieuw antwoord.

Klantbeoordelingen

Rated 5.00 out of 5 stars
1 beoordeling
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

1 review for Krijg meer energie

 1. m.koopman253@chello.nl
  5 van 5

  Dit werkt echt.Hallo, ik ben helemaal blij met deze mooie sessie, ik kom er helemaal van bij en alle spanning verdwijnt. Kan ik lekker daarna nog even door. Michel heeft het over gezond voedsel maar dat deden we altijd al, erg belangrijk wel. Ik voel me zo lekker, ik wil gewoon drie maal per week een sessie. En onze voeding is steeds bewuster en gezonder geworden, helemaal oké. Dank je wel.

  Is deze beoordeling nuttig? 2 van 2 mensen vonden deze beoordeling nuttig

Schrijf een beoordeling

Je hebt nog niets bekeken.

Meer in deze categorie

Geen producten