Menu

Kweek compassie aan

Heb je het helemaal gehad met de tegenwoordige ‘ik’-generatie? Het lijkt wel of mensen steeds meer op zichzelf gefocust zijn. Iedereen duikt in zijn of haar telefoon of ze maken alleen nog maar foto’s van zichzelf (selfies).

Ook zie je steeds meer dat mensen een houding ontwikkeld hebben dat niets ze meer kan schelen. Sommige mensen worden steeds cynischer en harder en kijken neer op anderen. Vaak lijken zij alleen maar geïnteresseerd als ze iets van anderen kunnen krijgen. Mensen zijn tegenwoordig vooral met zichzelf bezig en om die redenen kan het lastig zijn in een steeds harder wordende maatschappij compassie te tonen.

Merk jij dat het je moeite kost om compassie te tonen voor anderen? Heb je het gevoel dat je best wel wat meer mee zou willen kunnen leven met anderen, maar kun je het niet opbrengen? Lees dan even verder.

De mensen om je heen en de maatschappij waarin je leeft kun je niet veranderen. Het gevoel dat je erbij krijgt en hoe je reageert echter wel. De sessie Kweek compassie aan helpt je een beter gevoel te ontwikkelen voor je medemens, waardoor je anderen vriendelijker en beter gaat behandelen.

Je kweekt compassie en tolerantie aan, waardoor je je eigen positie ook verbetert. Hoe meer begrip je kunt opbrengen voor hoe mensen zijn, hoe prettiger je eigen leven wordt en hoe beter je je voelt.

Download nu de sessie Kweek compassie aan en voel jezelf stukken beter

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Meerdere sessies = korting tot 35%
  • Met accounttegoed 20% extra korting!

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

SKU: 1620 Categorie: Tags: ,
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kweek compassie aan” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten