Menu

Leer aangeleerde hulpeloosheid af

Heb je vaker dan je lief is weleens het gevoel dat het tijdverspilling is om bepaalde dingen te doen, omdat je gewoon ‘weet’ dat je het toch niet voor elkaar krijgt? Denk je weleens dat het toch allemaal geen nut heeft om in actie te komen? Wijs je meestal automatisch alle suggesties af, die mogelijk oplossingen kunnen bieden voor een probleem dat je hebt, omdat je toch wel weet dat het niet zal werken?

Het is gebruikelijk voor mensen die kampen met een depressief gevoel dat alles hopeloos lijkt en dat ze er toch niets aan kunnen doen. Maar ook mensen die niet depressief zijn kunnen zichzelf in de weg zitten als gevolg van hun vaste ideeën over wat ze allemaal niet kunnen.

Een hulpeloos gevoel is een naar gevoel van onmacht. Er gebeurt iets en je hebt niet het vermogen om er iets aan te doen.

Het goede nieuws is dat het gevoel van hulpeloosheid iets is dat je ooit aangeleerd hebt en dat het ook weer afgeleerd kan worden, waardoor je meer vrijheid krijgt en zelfbeschikking.

De sessie Leer aangeleerde hulpeloosheid af helpt je los te breken van de beperkende gedachten en gevoelens van hulpeloosheid. Je zult een transformerend effect ervaren door het bevrijdende effect van deze sessie. De beperkingen van onmacht smelten weg, waardoor deuren, waarvan je dacht dat ze dicht waren voor je, zich openen.

De sessie Leer aangeleerde hulpeloosheid af stelt je in staat om veel meer in je leven te realiseren, te doen en voor elkaar te krijgen. Je krijgt de touwtjes van je eigen leven weer in handen.

Download nu Leer aangeleerde hulpeloosheid af en bevrijd jezelf van ingebeelde beperkingen

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Leer aangeleerde hulpeloosheid af” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten