Menu

Om kunnen gaan met alleen zijn

Ben je onzeker, doordat je bang bent alleen te zijn? Heb je het gevoel altijd anderen om je heen nodig te hebben en word je onrustig als je te lang alleen bent?

Het kan zijn dat je je ooit in de steek gelaten hebt gevoeld, waardoor je alleen zijn bent gaan associëren met niet geliefd zijn, of verwaarloosd worden. Misschien heb je nooit geleerd om je goed te voelen als je alleen bent, met een afhankelijkheid van anderen tot gevolg.

Dit kan zelfs resulteren in het claimen van anderen, vanuit een gebrek aan zelfvertrouwen. Het eindresultaat is nóg meer onzekerheid en afwijzing door anderen.

De hypnosesessie Om kunnen gaan met alleen zijn helpt je vrij te komen van de angst om alleen te zijn. Hierdoor word je onafhankelijker en krijg je meer zelfvertrouwen. Je wordt beter in alleen zijn, waardoor je weer de keus hebt om met andere mensen te willen zijn of niet.

Download nu Om kunnen gaan met alleen zijn en ontdek dat alleen zijn ook zo zijn plezierige kanten heeft, zodat je je niet langer eenzaam hoeft te voelen

  • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed
 • Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

  Wissen
  Op verlanglijstje

  Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
  Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
  We zijn er voor jou om je te helpen
  Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Om kunnen gaan met alleen zijn” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Geen producten