Menu

Omgaan met een probleemkind

Omgaan met een probleemkind kan op zich erg lastig zijn en de gevolgen kunnen zeer ernstig zijn. Dit geldt voor de ouders of opvoeders maar ook voor het kind zelf.

Want wát moet je doen om het gedrag te verbeteren? Vragen als “doe ik het wel goed?” en “wat kan ik nog doen?” kunnen je teisteren, terwijl je vaak met lede ogen toe moet zien hoe de sfeer compleet verziekt kan worden.

Waar liggen de oorzaken van het onhandelbare, dwarsliggende, tegendraadse en humeurige gedrag?

De hypnosesessie Omgaan met een probleemkind helpt je veel beter te ontspannen bij onhandelbaar gedrag. Je reageert daardoor kalmer en doortastender, waardoor je ook een andere tegenreactie krijgt.

De sessie leert je inzicht krijgen in de werkelijke oorzaken, doordat je op een andere manier gaat communiceren met het kind. De omgang met een probleemkind zal je hierdoor beter afgaan waardoor iedereen, inclusief het kind zelf, weer precies weet wat het echt aan je heeft.

Download nu Omgaan met een probleemkind en geef je opvoedkundige kwaliteiten een boost, waardoor het onhandelbare gedrag weer normaal wordt

  • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed
 • Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

  Wissen
  Op verlanglijstje

  Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
  Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
  We zijn er voor jou om je te helpen
  Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Omgaan met een probleemkind” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Geen producten