Menu
Ontwaak de creatieve schilder in je

Ontwaak de creatieve schilder in je

Ken je het verschijnsel dat een leeg doek voor je gelijk staat aan een leeg hoofd? Word je gefrustreerd als er niets fatsoenlijks in je opkomt als je wilt gaan schilderen?

Soms denken schilders dat een nieuw leeg doek zal helpen de creativiteit te activeren, maar hoe irritant kan het zijn als het tegendeel waar blijkt te zijn? Hoe komt het dat iets onschuldigs als een leeg doek je juist helpt dat er NIETS in je opkomt?

Het probleem bij dit soort situaties komt doordat je bewuste gedachten je in de weg zitten. Je wilt graag iets nieuws, creatiefs, moois bedenken, om daarna deze creatieve gedachten over te brengen op het doek. Maar inspiratie en creativiteit is niet iets dat je bedenkt. Het zijn dingen die ogenschijnlijk vanuit het niets ineens in je opkomen. Om creativiteit de ruimte te geven is het belangrijk om juist niet te denken. Maar hoe doe je dat?

De hypnosesessie Ontwaak de creatieve schilder in je helpt je die bewuste gedachten tijdelijk even stil te zetten en tegelijkertijd je onbewuste, intuïtieve creativiteit te activeren. Hierdoor geef je je creativiteit de ruimte die het nodig heeft om eruit te komen.

Door te luisteren naar de sessie Ontwaak de creatieve schilder in je zul je merken dat je de meest geweldige en creatieve ideeën gaat krijgen die je over kunt brengen op het doek.

Je gaat meer op je creatieve onderbewustzijn vertrouwen en weet bewust dat je een onuitputtelijke bron van creativiteit in je hebt, waardoor je elke keer weer de mooiste, meest creatieve schilderijen produceert.

Download nu Ontwaak de creatieve schilder in je en boor een onuitputtelijke bron van inspiratie aan

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Ook als binaurale- en nachtsessie(s) verkrijgbaar
  • Krijg het hypnosedeel GRATIS (je bespaart 49,99) bij aankoop van de combi: binaurale en nachtsessie

Vanaf:  29,99 Vanaf:  29,99

Wissen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Hulp & Ondersteuning
  • Questions & Answers
  • Beoordelingen (0)
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een 100% tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Questions and answers of the customers

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Stuur me een notificatie voor elk nieuw antwoord.

Klantbeoordelingen

5 sterren 0 0 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een beoordeling te geven “Ontwaak de creatieve schilder in je”

Je hebt nog niets bekeken.

Meer in deze categorie

Geen producten