Menu

Ontwikkel een sterk karakter

Hoe sterk ben jij? En daarmee bedoelen we je innerlijke sterkte, niet je fysieke kracht. Anders gezegd: hoeveel ruggengraat heb jij? Ben je iemand die bij de pakken neer gaat zitten bij een tegenslag of laat je snel het hoofd hangen als het eens verkeerd gaat? Ben je iemand die met alle winden meewaait of kom je juist op voor je eigen mening en wat jij ervan vindt?

Hoeveel karakter toon jij als iets anders gaat dan je verwacht had en hoe ga je met uitdagingen in je leven om? Weet je zeker dat jij iemand bent die 100% eerlijk is tegenover zichzelf?

Met de hypnosesessie Ontwikkel een sterk karakter ontwikkel je meer innerlijke kracht, waardoor je meer ruggengraat krijgt. Je krijgt hiermee een sterk karakter, wat het feitelijke fundament is van je wezen.

Met een sterk karakter pak je problemen beter aan en ga je ze met open vizier te lijf. Je houdt je aan je eigen afspraken en toont dat sterke karakter wanneer nodig. Je laat je hoofd niet meer hangen bij tegenslagen.

Een sterk karakter hebben is als een soort ‘mentale spier’ die je ontwikkelt, waardoor je door dik en dun bij je standpunt blijft.

Download nu Ontwikkel een sterk karakter en word iemand met een ijzersterk karakter

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ontwikkel een sterk karakter” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten