Menu

Opnieuw beginnen na een moeilijke tijd

Heb je dusdanige tegenslagen te verduren gehad in je leven dat het onmogelijk lijkt weer de oude te worden? Wil je graag vooruitgang boeken in je leven, maar heeft het verleden zoveel impact op je, dat je denkt dat dit niet voor jou bestemd is? Of heeft het leven een compleet andere wending genomen dan je verwacht had en weet je niet meer wat je moet doen om alles weer goed te krijgen?

Als je jezelf in één of meerdere van deze minder fijne situaties herkent, is het nu tijd daar iets aan te doen, want opnieuw beginnen na een moeilijke tijd is eenvoudiger dan je denkt.

De hypnosesessie Opnieuw beginnen na een moeilijke tijd kan je helpen met opnieuw beginnen na een moeilijke tijd. Je maakt een comeback in het leven, terwijl je het verleden een definitieve plek hebt gegeven.

Als je regelmatig naar de sessie Opnieuw beginnen na een moeilijke tijd luistert zul je merken dat je alles weer in perspectief gaat zien. Je wordt weer gemotiveerd om dingen te doen en je ziet het weer helemaal zitten.

Je pakt als het ware de draad van het leven weer op, kijkt uit naar de leuke dingen in je leven en geeft je leven opnieuw vorm, dit keer zoals jij het wil!

Download nu Opnieuw beginnen na een moeilijke tijd en krijg jezelf en je leven weer op de rit

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Opnieuw beginnen na een moeilijke tijd” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten