Menu

Overwin jetlag

Jetlag kan echt heel vervelend zijn, vooral als je vaker reist en je bijvoorbeeld direct aan de slag moet als je gearriveerd bent. Door jetlag kun je last krijgen van onregelmatige slaappatronen, slapeloosheid, chronische vermoeidheid, verwarring, oriëntatie- en concentratieproblemen en meer.

Ook kan jetlag ervoor zorgen dat je snel geïrriteerd raakt, hoofdpijn krijgt, misselijk wordt, uitdrogingsverschijnselen krijgt en nergens meer trek in hebt. Soms wordt er gezegd dat je voor elke tijdzone die je passeert, één dag nodig hebt om echt volledig te herstellen. En dat is geen fijn vooruitzicht voor het begin van je verre vakantie of als je in het buitenland zaken moet doen.

Naast een aantal fysieke praktische maatregelen die je kunt treffen om de gevolgen van jetlag te beperken, is er ook een mentaal deel, je biologische klok, die ontregeld raakt door het passeren van één of meerdere tijdzones.

De hypnosesessie Overwin jetlag helpt je snel deze ontregeling te herstellen, zodat je sneller herstelt van jetlag als je ver gaat reizen. Je zult door de sessie Overwin jetlag merken dat je veel sneller van de jetlag af bent, weer snel in je eigen ritme zit en je snel beter voelt.

Download nu de sessie Overwin jetlag en voel je sneller dan ooit fit en helder na een langer reis

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Overwin jetlag” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten