Menu
Plan je toekomst

Plan je toekomst

Ben je iemand die van dag tot dag, of van maand tot maand leeft en hoopt op een goede of betere toekomst? Heb je geen zicht op wat ‘morgen’ je brengt en zou je meer grip willen hebben op wat de toekomst je brengt?

Veel mensen realiseren zich niet dat zij hun toekomt in eigen handen hebben en denken vaak dat het leven ze overkomt. Vaak denken zij dat het hun lot is om bepaalde dingen mee te maken en dan zeggen ze “ik zie wel wat de toekomt me brengt”.

Maar wist je dat als je je toekomst niet plant, het leven heel vervelende wendingen kan nemen? Je toekomst niet plannen is als met een schip de zee opgaan, zonder dat jij of iemand anders aan het roer staat. En dan is het wachten op zwaarder weer…

Met de sessie Plan je toekomst verander je je visie op het leven en je toekomst. Je gaat inzien dat jouw toekomst, zoals je hem graag wilt, realiseerbaar is en dat je er een bepaald soort planning voor zult moeten maken.

Dat en meer leer je met de sessie Plan je toekomst, waardoor je je eigen leven en toekomst veel beter onder controle krijgt. Ondanks mogelijk toekomstige zware stormen zul je feilloos op koers blijven, op weg naar de toekomst die je graag wilt.

Download nu Plan je toekomst en leer de toekomst te krijgen die je verdient en wilt

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Ook als binaurale- en nachtsessie(s) verkrijgbaar
  • Krijg het hypnosedeel GRATIS (je bespaart 49,99) bij aankoop van de combi: binaurale en nachtsessie

Vanaf:  29,99 Vanaf:  29,99

Wissen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Hulp & Ondersteuning
  • Vragen & Antwoorden
  • Beoordelingen (0)
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een 100% tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Antwoorden op vragen van klanten

Er zijn nog geen vragen gesteld. Wees de eerste die iets vraagt over dit product.

Stuur mij een emailtje als er antwoord gegeven wordt.

Klantbeoordelingen

5 sterren 0 0 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een beoordeling te geven “Plan je toekomst”

Je hebt nog niets bekeken.

Meer in deze categorie

Geen producten