Menu

Stop zelfobsessie

Wordt er weleens tegen je gezegd dat je alleen maar geïnteresseerd bent in jezelf of dat je egoïstisch bent? Maak je je mogelijk zorgen dat je teveel gefocust bent geraakt op jezelf en je daardoor de verbinding met anderen een beetje bent kwijtgeraakt?

Het is een drukke wereld waarin iedereen op zijn of haar eigen manier bezig is het leven zo goed mogelijk te maken voor zichzelf. Alleen kan het gebeuren dat je op een gegeven moment bepaalde sociale grenzen niet meer goed in de gaten gehad hebt en je nu in een patroon vastzit van meer focus op jezelf dan op anderen.

Op zich is focus op jezelf een natuurlijke eigenschap. Kleine kinderen weten niet beter en zo zijn we allemaal begonnen. Wat er daarna gebeurt is een consequentie van de dingen die we meemaken en leren in het leven.

De hypnosesessie Stop zelfobsessie helpt je de juiste balans te vinden en vast te houden tussen focus op jezelf en focus op anderen. Je ontwikkelt hierdoor geleidelijk een bredere kijk op het leven terwijl je positieve innerlijke veranderingen realiseert.

Hierdoor ben je in staat op diepere niveaus met anderen te verbinden, verbeteren de relaties die je al hebt en krijg je meer balans en plezier in je leven.

Download nu de sessie Stop zelfobsessie en verbind je op diepere niveaus met anderen

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stop zelfobsessie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten