Menu

Verbeter je toekomst

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)

Waar sta jij over één jaar? Of over twee jaar, vijf jaar of zelfs tien jaar?

Heb je je doelen bereikt? Heb je gedaan wat je graag wilde doen? Heb je je voornemens gerealiseerd? Wie of wat ben je tegen die tijd en neem je nu wel de juiste stappen om die toekomst die je graag wilt te realiseren?

Zou het niet handig zijn om af en toe een soort kristallen bol te hebben om te kijken of je op de goede weg bent? Ben je onzeker of je wel de juiste stappen onderneemt om daar te komen waar je graag wilt zijn? Of interesseert je toekomst je niet zo en zie je wel waar het schip strandt…

Wat het ook is dat je doet, we willen allemaal een goede toekomst. En om je kansen zo groot mogelijk te maken dat je die toekomst realiseert is het belangrijk je gedachten nu al helder te krijgen.

De sessie Verbeter je toekomst helpt je dit te realiseren. Je ziet jezelf tijdens deze sessie in de door jou gewenste toekomst en je leert hoe je daar gekomen bent.

Deze kennis neem je vervolgens mee terug naar het heden, zodat je nu al de juiste praktische stappen kunt zetten op weg naar die toekomst.

Download nu Verbeter je toekomst en weet wat je precies moet doen om jouw toekomst te realiseren

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Bekijk verlanglijstje
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

1 beoordeling voor Verbeter je toekomst

 1. Waardering 5 uit 5

  Luus (geverifieerde eigenaar)

  Ik heb de multiliminal van de sessie Verbeter je toekomst een paar keer beluisterd. En het is uitermate boeiend, om ermee bezig te zijn.
  Tot op heden nog geen veranderingen gezien, maar dat kan ook nog niet denk ik.
  Een multiliminal is duidelijk, kort, en krachtig, en daardoor ook prima vol te houden. Het geeft mij vertrouwen en rust.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten