Menu
Wees een geweldige ouder

Wees een geweldige ouder

Het opvoeden van een kind kan ervoor zorgen dat je voor uitdagingen komt te staan. Hoe doe je dat namelijk? Veel dingen gaan mogelijk vanzelf en instinctief of kun je je nog herinneren van vroeger toen je zelf opgroeide. Maar hoe weet je nou of je het goed doet?

Fouten zijn snel gemaakt en ondanks dat je je best wilt doen kan het zijn dat er dingen verkeerd gaan. Dit kan bijvoorbeeld, doordat je te weinig ervaring hebt met het opvoeden van kinderen. Ook kan het zijn dat je je onzeker voelt, of dat je geconfronteerd bent met het ouderschap op een moment in je leven dat je er eigenlijk nog niet klaar voor was. Wat nu?

De hypnosesessie Wees een geweldige ouder helpt je de relatie tussen jou en je kind te verbeteren, doordat je op onbewust niveau nieuwe denkpatronen programmeert. Hiermee krijg je een meer volwassen en wijzere blik op het leven en ga je meer verantwoordelijkheid voor het ouderschap nemen.

Je ontwikkelt met de sessie Wees een geweldige ouder de karakteristieken die horen bij een geweldige vader of moeder, wat de banden met je kinderen en ook met andere familieleden ten goede komt. Dankzij deze sessie accepteer je het ouderschap beter en ga je er beter mee om.

Download nu Wees een geweldige ouder en voel je voortaan zeker over je ouderlijke kwaliteiten

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Ook als binaurale- en nachtsessie(s) verkrijgbaar
  • Krijg het hypnosedeel GRATIS (je bespaart 29,99) bij aankoop van de combi: binaurale en nachtsessie

Vanaf:  19,99 Vanaf:  19,99

Wissen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Hulp & Ondersteuning
  • Questions & Answers
  • Beoordelingen (0)
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een 100% tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Questions and answers of the customers

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Stuur me een notificatie voor elk nieuw antwoord.

Klantbeoordelingen

5 sterren 0 0 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een beoordeling te geven “Wees een geweldige ouder”

Je hebt nog niets bekeken.

Meer in deze categorie

Geen producten