Menu

Zelfverzekerd met computers

Heb je het niet zo op computers en ben je bang dat als je een verkeerde knop indrukt, je alles stuk maakt? Of voel je je ongemakkelijk, omdat je bang bent dat er allemaal dingen kunnen gebeuren die je niet wilt en je het niet meer goed krijgt?

Computers kunnen er behoorlijk ingewikkeld uitzien en programma’s veranderen steeds, zodat wanneer je eindelijk iets kent het er al snel weer anders uitziet. En er zijn steeds meer zaken die via de computer gaan.

Belastingaangifte, bankzaken, contact met bekenden via social media zoals Facebook komt steeds vaker voor, waardoor het je mogelijk een gevoel geeft gedwongen te worden daaraan mee te moeten doen. En dat alles bij elkaar kan ervoor zorgen dat je je behoorlijk onzeker gaat voelen over computers, omdat steeds meer via de computer moet.

Wil je meer zekerheid bij computers krijgen, dan is de hypnosesessie Zelfverzekerd met computers helemaal geschikt voor je. Je krijgt er meer innerlijke zekerheid door als het op computers en het werken daarmee aankomt. Je zult het besef krijgen dat het slechts een modern stuk gereedschap is om iets te kunnen doen.

De sessie Zelfverzekerd met computers geeft je een zelfverzekerder gevoel, waardoor je dingen voortaan gewoon uit durft te proberen op de computer. Je gemoedsrust verbetert en je irritatie over computers en het gebruik daarvan verdwijnt.

Download nu Zelfverzekerd met computers en voel je ontspannen en zelfverzekerd als je iets op de computer moet doen

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zelfverzekerd met computers” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten