Menu

Zelfverzekerd met pensioen of de vut

Werk is niet alleen maar werk. Het houdt veel meer in, zoals contact met andere mensen, jezelf waardig voelen, zelfvertrouwen, sociale banden en meer.

Wanneer je met de VUT of pensioen gaat, kan dit aanvoelen alsof je niet meer nodig bent of dat je afgedankt bent in de maatschappij. Sommige andere mensen krijgen een vorm van schuldgevoel, omdat ze nu niets meer ‘doen’ voor hun geld, of misschien heb je geen idee wat je moet gaan doen met de tijd die je gaat krijgen. Dit alles kan je gevoel voor zelfwaardering en je gemoedsrust een aardige dreun geven.

Ondanks deze mogelijk minder positieve aspecten, zou de VUT of pensioengerechtigde leeftijd potentieel het beste kunnen zijn dat je in je werkcarrière meemaakt. De sessie Zelfverzekerd met pensioen of de vut helpt je inzien en voelen dat je op een leeftijd bent gekomen dat je meer weet dan de meeste anderen, en dat je mogelijkheden genoeg hebt om te kunnen voldoen aan je menselijke behoeften, zoals sociaal contact.

Met behulp van de sessie Zelfverzekerd met pensioen of de vut kun je beter omgaan met de minder fijn aanvoelende aspecten die aan het fenomeen pensioen of vut hangen, zodat je met vol vertrouwen uitkijkt naar de beste tijd van je werkcarrière.

Download nu Zelfverzekerd met pensioen of de vut en geniet van de vrije tijd die je hebt of gaat krijgen

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zelfverzekerd met pensioen of de vut” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten