Menu

Zie de leuke kant van situaties

Ben je iemand die dingen somberder inziet dan anderen, te serieus is of zwaar op de hand is? Of zeggen mensen weleens tegen je dat je het ook vanaf de zonnige zijde kunt zien, terwijl jij het daar helemaal niet mee eens bent?

Mensen zijn meesters in het zich voorstellen van de slechtst mogelijke scenario’s. In gedachten zien we vaak het ergste gebeuren en maken we ons nu al druk voor de mogelijke gevolgen daarvan. Vaak komen ze er achteraf achter dat ze voor niets bang, boos of geïrriteerd waren en beseffen zij zich dat ze zich eigenlijk voor niets druk gemaakt hebben.

Deze sessie heet Zie de leuke kant van situaties en zal je helpen je te beschermen tegen onnodige boosheid, angst, frustratie en andere negatieve gevoelens. Je leert situaties beter inschatten en ziet wat het echt betekent, zonder dat je je van tevoren druk maakt over eventuele gevolgen.

Door de sessie Zie de leuke kant van situaties word je super zelfverzekerd en ga je de leuke kant zien van dingen of situaties waar je je eerst aan stoorde. Je gaat er meer de humor van inzien, zodat je alles luchtiger bekijkt.

Download nu de Zie de leuke kant van situaties en voel je voortaan veel lekkerder

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zie de leuke kant van situaties” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten