Menu

Vastzittende schouder

Ben je het zat om de pijn van een vastzittende schouder, ook wel ‘bevroren schouder’, of ‘frozen shoulder’ genoemd, te dragen? Ben je op zoek naar een manier om je herstel te versnellen?

Het menselijk lichaam is geweldig. Door de geschiedenis heen hebben snelle reacties ons beschermd tegen onverwachte vijanden, waardoor we extreem bewust waren voor gevaar. Daardoor konden we snel en effectief reageren. Een voorbeeld daarvan is de vecht- of vluchtreactie. Deze instinctieve reactie zorgt ervoor dat we altijd klaar zijn om op gevaar te reageren.

Maar er zijn momenten waarop deze instinctieve reactie een belemmering kan zijn.

Een fysieke overreactie

Een vastzittende schouder kan optreden als gevolg van onjuiste bewegingen tijdens dingen zoals sporten, strekken of tillen. Hierdoor kunnen de gewrichtsweefsels snel ontstoken raken, waardoor het lichaam het gewricht als het ware inkapselt.

Hierdoor wordt beweging beperkt en voorkomen. Het doel is je te beschermen tegen verder letsel.

Maar dit ‘vastzitten’ van je schouder kan op zichzelf pijnlijk en beperkend zijn. Het kan zelfs de oorzaak worden van het leed dat je lichaam juist probeerde te voorkomen. Het middel is dan in feite erger dan de kwaal.

Vicieuze cirkel

En zo houdt de oplossing die het lichaam biedt, het probleem eigenlijk zelf in stand. Het kan dus een vicieuze cirkel zijn, die ervoor zorgt dat je schouder vast blijft zitten en je pijn blijft houden.

Wanneer dit gebeurt, is het natuurlijk belangrijk om een medische professional te bezoeken. Maar wat als dat niet (genoeg) helpt en je tijdens of na een medisch traject nog steeds veel pijn hebt?

In die gevallen kun je ervoor kiezen om iets anders te doen, om van die vastzittende schouder af te komen.

Hoe krijg je je schouder weer los?

Als eerste begint het met het kalmeren van de ontsteking. Je zult namelijk de vicieuze cirkel moeten doorbreken, waarin je schouder vastzit.

De sessie Vastzittende schouder helpt je bij dit proces. Het laat via je onderbewustzijn je spieren zachtjes ontspannen, precies waar nodig is. Je lichaamseigen herstelmechanisme wordt geactiveerd, zodat het de ontsteking gaat aanpakken, precies waar dat nodig is.

Vervolgens zul je via deze sessie in gedachten alvast de fysieke bewegingen gaan maken die je zou kunnen doen met een herstelde schouder. Dit creëert een nieuw patroon voor je onderbewustzijn.

Wat je dus in feite realiseert met de sessie Vastzittende schouder is dat je mentaal schouderbewegingen oefent, waarna je onderbewustzijn ervoor kan zorgen dat dit in realiteit wordt omgezet. Het zal het ‘slot’ van je schouder af gaan halen, waarna daadwerkelijk fysiek bewegen steeds gemakkelijk wordt.

Op dat moment is de vicieuze cirkel doorbroken en ben je op weg naar volledig herstel.

Terwijl je ontspant en regelmatig luistert naar je sessie zul je merken dat:

  • je spieren steeds beter ontspannen
  • je schoudergewricht rustiger en soepeler gaat aanvoelen
  • je je mobiliteit terugkrijgt in je schouder
  • pijn vermindert en uiteindelijk verdwenen is

Download vandaag nog Vastzittende schouder en geniet binnenkort weer van een normaal functionerende schouder

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vastzittende schouder” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten