Menu

Zen Relaxation Programma

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 5 klantbeoordelingen
(5 klantbeoordelingen)

Complete Diepe Ontspanning Pakket

In onze drukke samenleving is het steeds moeilijker om voldoende échte rust te krijgen. De eisen die aan ons gesteld worden liggen steeds hoger en we krijgen er steeds minder voor terug. Daarbij zijn de momenten om echt goed te ontspannen steeds schaarser.

Herman van Veen zong er in 1980 al over: “Opzij, opzij, opzij… Maak plaats, maak plaats, maak plaats… We hebben ongelofelijke haast. We moeten rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan… We kunnen nu niet blijven, we kunnen nu niet langer blijven staan…”

En sinds die tijd is het alleen maar erger geworden.

Het is niet alleen fysieke stress, maar ook mentale stress

En dan… voordat je het in de gaten hebt, zit je vast in een neerwaartse vicieuze cirkel. Je wordt kribbig en snauwerig tegen mensen, hebt last van korte of slapeloze nachten, omdat je je bewust of onbewust zorgen maakt.

En door dit gebrek aan echte diepe onstpanning, verergeren de symptomen nog verder. Je krijgt lichamelijke klachten en kunt er depressief en ziek van worden. En zo wordt het steeds slechter.

De langetermijneffecten van een te hoog cortisolniveau slopen je immuunsysteem, je libido stort in elkaar, je kunt last krijgen van je spijsvertering (maag- en/of buikpijn), hoofdpijn en meer.

En je bent niet de enige. Je hoort het overal om je heen. Steeds meer mensen, zelfs zeer jonge mensen, hebben last van burn-out, overspannenheid en chronische vermoeidheid.

Dus we kunnen het eens zijn dat goede ontspanning, enorm belangrijk is

Ontspanning is iets anders dan ‘even rusten’. Wat je met het Zen Relaxation Programma doet is een vorm van stressmanagement in je leven brengen. Je gaat stress en spanning verbannen uit je leven en uit je systeem, waardoor je je steeds sterker, fitter en beter gaat voelen.

Met dit programma programmeer je een innerlijke rust in jezelf. Je maakt deze kalmte op de automatische piloot onderdeel van jezelf, waardoor je je niet meer gek laat maken door de drukte en hoge eisen die aan je worden gesteld.

Het programma helpt je van binnenuit te transformeren in een kalm en rustig persoon. Je incasseringsvermogen stijgt, waardoor je je niet meer uit het veld laat slaan. Je wordt mentaal en fysiek sterker en flexibeler en de neerwaartse spiraal doorbreek je snel en voorgoed, waardoor je je elke dag beter voelt.

De ontspanningsmethode die je leert met dit programma, maakt dat je leven een stuk gemakkelijker wordt. Het verandert je manier van omgaan met stress en spanning radicaal, waardoor je lichamelijk en mentaal zoveel beter in je vel komt te zitten, dat je het gevoel hebt de hele wereld aan te kunnen!

Normaal EUR 249,95
Speciale Programmakorting: 40%
Jouw prijs slechts: EUR 149,97Het programma bestaat uit de volgende sessies:

Lenteweide Ontspanningstechniek
Ervaar een verfrissende energiestoot en laat nieuw leven door je heen stromen
Ultradiepe Meditatie Ontspanning
Laat je aan de hand meenemen in de wonderlijke wereld van ultradiepe meditatie ontspanning
Vrij van stress
Met dit stress-schild om je heen, hou je op ‘magische wijze’ stress en spanning voorgoed buiten de deur
Ontspan in enkele seconden
Je leert een krachtige techniek, waarmee je elke vorm van spanning in slechts een paar seconden van je afschudt en je weer verder kunt met goed gevoel
Maak je gedachten stil
Geniet van meer innerlijke stilte en rust, ongeacht wat er om je heen gebeurt

Download vandaag nog het ‘Zen Relaxation Programma’ en transformeer jezelf in een tempel van diepe rust

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kies meerdere sessies = korting tot 35%
 • Ook als Nachtsessie en Multiliminal
 • Met accounttegoed 20% extra korting!

Vanaf  149,97 Vanaf  149,97

Wissen
Op verlanglijstje

SKU: 7157 Categorieën: ,
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

5 beoordelingen voor Zen Relaxation Programma

 1. Waardering 5 uit 5

  Johan

  Mijn vrouw kocht dit programma voor me en al binnen een paar dagen voelde ik me lichter. I had behoorlijk last van zware depressieve gevoelens en zag alles gewoon niet meer ziten. Het lijkt er op dat het elke dag een stukje beter gaat. Ik eb geen huilbuien meer en kan de goede dingen in het leven weer waarderen. Ik wou dat ik dit eerder gehad had. Zonde van de tijden dat ik me zo rot voelde. Godzijdank is dat nu stukken beter.

 2. Waardering 5 uit 5

  Miranda

  Dit is een van de beste ontspanning hypnoses die ik tegen ben gekomen. Ik speel ze af op mijn samsung telefoon (android) en de stem van michel is prettig en rustgevend. Eerst dacht ik dat het een soort placebo effect zou zijn. Toch merk ik een duidelijke verschil. Ik heb meer energie en voel me elke dag fitter. Dus eerlijk gezegd maakt het mij niet uit of dit zo is of niet. Het werkt en daar gaat het om.

 3. Waardering 5 uit 5

  Wilma

  Dit zen ontspannings programma is alles wat ik nodig heb en meer. Ik val er als een blok mee in slaap en ik leer men stress onder controle te houden. Het effect werkt lang na. Ik raad iedereen die gesterest is of wie gewoon lekker wil ontspannen dit aan. De stem en muziek zijn ook erg aangenaam om te horen.

 4. Waardering 5 uit 5

  Marcella

  Beste Michel,

  Wat ben ik blij met je zen programma… ik heb het programma pas een paar weken maar het heeft me toch al enorm geholpen om meer rust in me zelf te krijgen. Ik was best wel een streskip maar sinds ik de sessies doe voel ik me van binnen veel rustiger. Mijn vriend zij laatst ook al dat ik zo verandert ben de laatste tijd. Verder hoor ik meer complementen van anderen en het voelt gewoon goed, Een hele grote dankjewel.

 5. Waardering 5 uit 5

  Noud

  Ik vond dit per ongeluk en ben er zo blij mee. Ik probeerde eerst de gratis diepe ontspanning versie en was zo onder de indruk dat ik het zen programma kocht. De kalmerende effecten en het vermogen om je geest en lichaam te laten rusten, zijn het geld zeker waard. Ik ben 51 jaar oud, nu ongeveer zes jaar verlamd vanaf de borst en woon in een verpleeghuis. Het niveau van stress dat ik ervaar hier is soms meer dan ik aan kan. En dit programma heeft me enorm geholpen. Ik slaap als een baby. Er kan allerlei kabaal zijn, wat meestal ook zo is, maar ik slaap er dwars doorheen. Ik ben zo blij met deze vondst. Ik denk dat je het volledige effect pas krijgt als je het hele programma doet. Deze 5 sessies zijn het waard.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten