Menu
Geen vroegtijdige ejaculatie meer

Geen vroegtijdige ejaculatie meer

Iedere man heeft weleens last van te snel klaarkomen oftewel vroegtijdige ejaculatie of vroegtijdige zaadlozing. Sommige mannen komen heel snel klaar, wat kan leiden tot een moeizaam seksleven, schaamte en zelfs relatieproblemen en depressiviteit.

Cijfers leren dat vroegtijdige zaadlozing niet alleen in de puberteit voorkomt. Volgens sommige deskundigen gaat het zelfs om een ongelooflijk onderschat mannenprobleem. Wereldwijd schijnen meer mensen last te hebben van vroegtijdige ejaculatie dan van het erectieprobleem waar viagra voor op de markt kwam. Het probleem met een vroegtijdige ejaculatie is dat het helaas niet vanzelf verdwijnt, ook niet bij het ouder worden. Wat is de oorzaak van vroegtijdige zaadlozing? En hoe kom je ervan af?

Te snel klaarkomen heeft alles te maken met gevoel. Dit gevoel kan te snel te intens zijn, waardoor de zaadlozing te snel gebeurt. Ongeacht wat de oorzaak is van vroegtijdige zaadlozing, kunnen we dit met de hypnosesessie Geen vroegtijdige ejaculatie meer aanpakken en oplossen, omdat we met hypnose invloed kunnen uitoefen op dit gevoel.

Je krijgt met de sessie Geen vroegtijdige ejaculatie meer de controle terug over de zaadlozing, waardoor je een veel intenser en fijner seksleven krijgt. Jij en je partner kunnen hierdoor langer van de seks genieten, wat positief kan zijn voor de relatie die je hebt.

Download nu Geen vroegtijdige ejaculatie meer en geniet veel langer van de seks met je partner

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Ook als binaurale- en nachtsessie(s) verkrijgbaar
  • Krijg het hypnosedeel GRATIS (je bespaart 29,99) bij aankoop van de combi: binaurale en nachtsessie

Vanaf:  19,99 Vanaf:  19,99

Wissen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Hulp & Ondersteuning
  • Questions & Answers
  • Beoordelingen (0)
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een 100% tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Questions and answers of the customers

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Stuur me een notificatie voor elk nieuw antwoord.

Klantbeoordelingen

5 sterren 0 0 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een beoordeling te geven “Geen vroegtijdige ejaculatie meer”

Je hebt nog niets bekeken.

Meer in deze categorie

Geen producten