Menu

Meer seksuele conditie voor mannen

Ieder mens is uniek en ook seksuele voorkeuren verschillen. De een heeft behoefte aan korte intense seks en de ander heeft meer behoefte aan landurige bevrediging.

Wanneer je merkt dat je snel moe bent of dat je het niet zo lang vol kunt houden, of dat je eerder ‘klaar’ bent met de seks dan je partner kan dat op den duur tot teleurstelling en/of frustraties leiden.

Wanneer je je realiseert dat je dit kunt oplossen door je seksuele conditie te verbeteren, is het goed te beseffen dat je dit van binnenuit kunt realiseren. Uithoudingsvermogen is namelijk óók een mentaal aspect.

En met de sessie Meer seksuele conditie voor mannen oefen je grote invloed uit op je seksuele conditie, waardoor je deze tot grote hoogte kunt ontwikkelen.

Je kunt daardoor langer genieten van de seks met je partner. Met een beter seksueel uithoudingsvermogen kun je veel langer doorgaan, en voel je je nog steeds sterk, fit en krachtig.

Hierdoor ben je in staat om volledig bevredigd te worden en je partner beter te bevredigen, omdat je de grenzen opzoekt van het maximale.

Download nu Meer seksuele conditie voor mannen en haal het maximale uit de seks met je partner

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

SKU: 3115 Categorie:
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Meer seksuele conditie voor mannen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten