Menu

Omgaan met gesnurk van je partner

Word je geïrriteerd of zelfs ‘gek’ van het gesnurk van je partner die naast je ligt, waardoor je gestoord wordt in je nachtrust? Gebeurt dit vaker en vlucht je soms noodgedwongen naar de logeerkamer om daar te slapen of helpt een por geven niet meer? Dan is het de hoogste tijd daar iets aan te gaan doen, want ook jij hebt je nachtrust nodig.

Met de hypnosesessie Omgaan met gesnurk van je partner help je jezelf, doordat je beter leert omgaan met het snurkgeluid van je partner en andere mogelijk storende geluiden tijdens je slaap.

Je onderbewustzijn filtert nadat je enkele keren de sessie Omgaan met gesnurk van je partner gedaan hebt alle storende geluiden weg, waardoor je ze niet meer hoort. Je blokkeert het irritante snurkgeluid op onbewust niveau, waardoor je de hele nacht kalm, rustig en ongestoord kunt slapen.

Let op: dit is een ‘slaapsessie’ en speciaal ontworpen om te luisteren als je naar bed gaat en ermee in slaap te vallen. Een slaapsessie bevat geen ‘weksignaal’. De hypnose gaat over in diepe slaap, waarna je de volgende ochtend op de normale manier wakker wordt.

Download nu de sessie Omgaan met gesnurk van je partner en slaap voortaan de hele nacht als een roosje

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kies meerdere sessies = korting tot 35%
  • Ook als Nachtsessie en Multiliminal
  • Met accounttegoed 20% extra korting!

Vanaf  49,99 Vanaf  49,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Omgaan met gesnurk van je partner” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten