Menu

Slaap op je zij

Snurken is één van de belangrijkste gevolgen als je op je rug ligt. Slaapapneu, waarbij de tong te diep in de keel terugzakt, en de ademhaling tijdelijk stopt, wordt ook grotendeels veroorzaakt wanneer je op je rug slaapt. Deze problemen zijn op hun beurt veroorzakers van andere aandoeningen zoals hart- en vaatziekten, beroerte en hoge bloeddruk.

Wanneer je je omdraait en je gaat op je zij slapen, zul je doorgaans veel minder snurken en minder last hebben van slaapapneu. Ook verbeteren verschillende lichamelijke problemen die verbeteren wanneer je op je zij slaapt.

De hypnosesessie Slaap op je zij helpt je nieuwe onbewuste gedachtepatronen in je brein te installeren die je helpen tijdens de slaap zoveel mogelijk op je zij te liggen. Je zult hierdoor merken dat je dieper en beter rust tijdens de slaap. Wanneer je regelmatig naar de sessie Slaap op je zij luistert ga je merken dat het op je zij slapen steeds beter gaat en natuurlijker aanvoelt. Je wordt er een betere slaappartner door.

Download nu de sessie Slaap op je zij en wordt een betere slaappartner

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Slaap op je zij” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten