Menu

Slapen als een kind

Het probleem wanneer je in slaap probeert te vallen, is dat ‘proberen’ niet zal werken. In slaap vallen is een van de dingen die helemaal vanzelf gaan en ook alleen werken als ze de ruimte hebben om vanzelf te gaan.

We weten allemaal wel hoe eenvoudig en snel kinderen en dieren in slaap kunnen vallen. Het probleem ontstaat wanneer ons bewustzijn in de weg zit. Dit bewustzijn kan het natuurlijke proces van in slaap vallen verstoren, bijvoorbeeld als je zorgen hebt of heel erg enthousiast bent en de ‘denkmachine’ maar door blijft gaan. Ook kun je je ergeren aan het feit dat je niet snel slaapt of anders.

De hypnosesessie Slapen als een kind gaat je helpen je bewustzijn tot rust te brengen, waarna je eenvoudig kunt slapen als een kind. Wanneer je regelmatig naar de sessie Slapen als een kind luistert zul je merken dat je nooit meer hoeven te ‘proberen’ in slaap te vallen, omdat voordat je ‘denkmachine’ weer op hol slaat je al slaapt.

Je zult door deze sessie een ‘in slaap vallen’-expert worden en uiteindelijk zul je snel slapen, zodra je hoofd je kussen raakt en het tijd is om te gaan slapen.

Download nu de sessie Slapen als een kind en geniet weer van een diepe comfortabele nachtrust

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Slapen als een kind” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten