Menu

Stop slaapwandelen

Slaapwandelen, ook wel bekend als somnambulisme, kan je leven erg moeilijk maken. Het gevaar van slaapwandelen is dat je bepaalde lichamelijke activiteiten ontplooit waar je geen bewuste controle over hebt.

Ongelukken die gebeuren tijdens het slaapwandelen komen relatief veel voor. Het is bekend dat mensen tijdens slaapwandelen water opzetten om te koken, in de auto stappen om weg te rijden of in een trapgat springen, omdat ze dromen dat het iets anders is.

Hypnose en slaapwandelen zijn op een bepaalde manier aan elkaar verbonden. Met de hypnosesessie Stop slaapwandelen krijgen we toegang tot de staat van bewustzijn die we normaliter hebben tijdens de remslaap.

Hierdoor krijg je controle over je bewegingen tijdens de slaap en kan het ongecontroleerde slaapwandelen gestopt worden. Luister naar de sessie Stop slaapwandelen om voortaan veilig in bed te blijven als je slaapt.

Download nu de sessie Stop slaapwandelen en geniet van een veilige, goede nachtrust

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stop slaapwandelen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten