Menu

Wat anderen denken

Maak je je weleens druk wat anderen van je vinden of hecht je meer waarde aan wat anderen zeggen dan wat je er zelf van vindt? Of betrap je jezelf er weleens op dat je het wel heel erg belangrijk vindt wat anderen vinden als jij een besluit genomen hebt?

Uiteraard is het zo dat we allemaal rekening kunnen houden met anderen, in ieder geval tot op zekere hoogte. Maar als dit rekening houden te sterk wordt, en je voornamelijk rekening houdt met wat anderen denken en vinden, dan leef je alleen maar voor de gedachten en bevindingen van een ander. En wist je trouwens dat anderen het vaak bij het verkeerde eind hebben?

Om echt onafhankelijk en zelfverzekerd te zijn, zul je iets meer op jezelf gericht moeten zijn. Wat denk jij? Wat wil jij? Wat is jouw mening? Wat vind jij ervan?

De sessie Wat anderen denken zal je helpen je eigen identiteit te versterken, zodat je daadwerkelijk meer waarde gaat hechten aan wat jij ervan vindt en minder waarde gaat hechten aan wat anderen ervan vinden.

Hierdoor gaat je leven er een stuk leuker uitzien, want je zult niet meer die vage reflectie van een ander zijn. Je eigen echte ik zal gaan schijnen. Bovendien sta je door de sessie Wat anderen denken minder open voor manipulatie door anderen, omdat je niet meer als een schaap de mening van anderen volgt

Als je minder geeft om wat anderen denken, word je een eerlijker en netter mens, omdat je niet meer hoeft te doen alsof.

Download nu Wat anderen denken en begin meer jezelf te worden

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wat anderen denken” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten